Kostreš: Određenim strukturama smeta Martijev izveštaj

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Subota, 12. 03. 2011. | Komentara: 0

Kostreš: Određenim strukturama smeta Martijev izveštaj

NOVI SAD - U Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope nastala je prava drama u četvrtak kada je deo poslanika tražio od izvestioca PS SE Dika Martija da odustane od istrage o trgovini organima na Kosovu, saznaje Pravda. Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš kaže za taj list da je sasvim sigurno da izveštaj Martija zaista boli određene strukture, i da im taj izveštaj jako smeta.
- Određene strukture će pokušati da to zataškaju, ali s druge strane, siguran sam da će snaga evropskih institucija prevagnuti, i da će i Dik Marti, ali i mi ostali uspeti da se izborimo da se pokrene istraga " kaže Kostreš.

(BILSV, 12.03.2011.)




Izjave | Petak, 05. 04. 2019. | Komentara: 0

Rusija ne poštuje Srbiju

Svaka zemlja, pa i Rusija,  trebala bi  da postupi po poternici Interpola i da Mirjanu Marković izruči pravosudnim organima Srbije, izjavio je za KTV portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton. 
Izjave | Četvrtak, 04. 04. 2019. | Komentara: 0

LSV je opoziciona stranka koja ne pristaje na prevaru

Poistovećivanje ulice i parlamenta je izuzetno opasno i to smo već videli u skorijoj istoriji, a za vešala za koja me prozivaju već 19 godina bila su deo jednog govora, u kojem sam mnogo važniju stvar rekao, istakao je lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak. Gostujući u emisiji „Pravac“ televizije Pink 3, Čanak je ponovio da je to bila reakcija na otmicu odbornika LSV u skupštini Zrenjanina Jana Svetlika.
Izjave | Sreda, 03. 04. 2019. | Komentara: 0

Nepoštovanjem Ustava upitan imidž Srbije

Od 2002. godine nije bilo nikakve debate o Vojvodini. Tada je bio omnibus zakon kojim su vraćene određene ingerencije AP Vojvodini i posle toga je samo 2014. potvrđivan Statut Vojvodine, ali nije bilo debate. Ovo je bio prvi put da se od 2002. godine uopšte razgovara o AP Vojvodini, kazao je predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook