Kostreš: Određenim strukturama smeta Martijev izveštaj

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Subota, 12. 03. 2011. | Komentara: 0

Kostreš: Određenim strukturama smeta Martijev izveštaj

NOVI SAD - U Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope nastala je prava drama u četvrtak kada je deo poslanika tražio od izvestioca PS SE Dika Martija da odustane od istrage o trgovini organima na Kosovu, saznaje Pravda. Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš kaže za taj list da je sasvim sigurno da izveštaj Martija zaista boli određene strukture, i da im taj izveštaj jako smeta.
- Određene strukture će pokušati da to zataškaju, ali s druge strane, siguran sam da će snaga evropskih institucija prevagnuti, i da će i Dik Marti, ali i mi ostali uspeti da se izborimo da se pokrene istraga " kaže Kostreš.

(BILSV, 12.03.2011.)




Izjave | Sreda, 23. 01. 2019. | Komentara: 0

Čanak: Vlast nema nijedan razlog da raspiše izbore

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je danas da ne veruje da će ovog proleća biti izbora, ali da je LSV spremna za njih, ukoliko budu raspisani. Gostujući u emisiji „Uz jutarnju kafu sa Marijanom“ na televiziji Naša, Čanak je rekao da vlast ovog trenutka nema nijedan razlog da raspiše izbore.
Izjave | Utorak, 22. 01. 2019. | Komentara: 0

Izbornih uslova i zakona se svi sete tek kada padnu sa vlasti

Generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je da je u ovom trenutku teško odgovoriti na pitanje da li bi LSV izašla na parlamentarne izbore ukoliko oni budu bili raspisani, ali ističe da će o tome odgovor, naposletku, dati organi stranke.
Izjave | Utorak, 22. 01. 2019. | Komentara: 0

Nema priče o Centru u Nišu jer nema ni diplomatskog statusa

Činjenica da se prilikom posete Vladimira Putina Beogradu nije razgovaralo o Rusko-srpskom centru u Nišu verovatno je posledica saznanja Rusije da zvanični Beograd nije promenio svoj stav po pitanju davanja diplomatskog statusa zaposlenima u Rusko-srpskom humanitarnom centru, ocenjuje za „Danas“ predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook