Kostreš: Određenim strukturama smeta Martijev izveštaj

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Subota, 12. 03. 2011. | Komentara: 0

Kostreš: Određenim strukturama smeta Martijev izveštaj

NOVI SAD - U Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope nastala je prava drama u četvrtak kada je deo poslanika tražio od izvestioca PS SE Dika Martija da odustane od istrage o trgovini organima na Kosovu, saznaje Pravda. Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš kaže za taj list da je sasvim sigurno da izveštaj Martija zaista boli određene strukture, i da im taj izveštaj jako smeta.
- Određene strukture će pokušati da to zataškaju, ali s druge strane, siguran sam da će snaga evropskih institucija prevagnuti, i da će i Dik Marti, ali i mi ostali uspeti da se izborimo da se pokrene istraga " kaže Kostreš.

(BILSV, 12.03.2011.)




Izjave | Utorak, 08. 05. 2018. | Komentara: 0

Ljudska je obaveza suprotstaviti se Šešelju

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je da je bila ljudska obaveza suprotstaviti se sramotnoj ideji Vojislava Šešelja da obeleži 26. godišnjicu početka etničkih čišćenja i genocida na prostoru bivše Jugoslavije. On je istakao da je odlazak ligaša u Hrtkovce bio simbolički protest protiv toga.
Izjave | Ponedeljak, 07. 05. 2018. | Komentara: 0

Čanak: Država i tužilaštvo morali da reaguju na Šešelja

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je danas da je lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj u Hrtkovcima uspeo da pokaže da postoji ozbiljan nesporazum u ovoj zemlji. 
Izjave | Nedelja, 06. 05. 2018. | Komentara: 0

Katastrofalno je izjednačavati fašiste i antifašiste

Država umesto da hapsi osuđenog ratnog zločinca, ona je uhapsila čitavo jedno naseljeno mesto što je veliki problem kod nas, ocenio je istoričar Milivoj Bešlin u emisiji „Odgovor“ Prve televizije. Prema njegovim rečima, morali smo kao društvo da dođemo u ovakvu situaciju zbog činjenice da je naša država poput Vajmarske Nemačke nema, nekada žmuri na desno oko.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook