Kostreš: Određenim strukturama smeta Martijev izveštaj

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Subota, 12. 03. 2011. | Komentara: 0

Kostreš: Određenim strukturama smeta Martijev izveštaj

NOVI SAD - U Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope nastala je prava drama u četvrtak kada je deo poslanika tražio od izvestioca PS SE Dika Martija da odustane od istrage o trgovini organima na Kosovu, saznaje Pravda. Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš kaže za taj list da je sasvim sigurno da izveštaj Martija zaista boli određene strukture, i da im taj izveštaj jako smeta.
- Određene strukture će pokušati da to zataškaju, ali s druge strane, siguran sam da će snaga evropskih institucija prevagnuti, i da će i Dik Marti, ali i mi ostali uspeti da se izborimo da se pokrene istraga " kaže Kostreš.

(BILSV, 12.03.2011.)




Izjave | Četvrtak, 03. 05. 2018. | Komentara: 0

Šešelj peva svoju labudovu pesmu

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak ocenio je, povodom najavljenog skupa SRS u Hrtkovcima, da je nedopustivo da Šešelj i njegovi vršljaju po mestu zločina. On je dodao da je lider radikala izgubio oreol pobednika nad Hagom i ostao „ono što je oduvek bio - najobičniji zločinac“.
Izjave | Četvrtak, 03. 05. 2018. | Komentara: 0

Nedopustivo da SRS obeležava datum progona Hrvata iz Vojvodine

Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je danas da će u nedelju, 6. maja biti okupljanja u Hrtkovcima, a „da li će to biti miting ili ne, videćemo šta će se događati“. Gostujući na televiziji „Naša“, Čanak je rekao da je nedopustivo da se dozvoli da se „taj sramni datum tako obeležava od strane tog zločinačkog udruženja koje se naziva Srpskom radikalnom strankom, koju predvodi osuđeni ratni zločinac Šešelj dr Vojislav“. 
Izjave | Četvrtak, 03. 05. 2018. | Komentara: 0

Miting u Hrtkovcima je test za Srbiju

Generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš rekao je za list Danas da se ligaši nikada nisu povlačili pred organizacijama koje vode osuđeni ratni zločinci i koje seju zlo i mržnju. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook