Kostreš: Određenim strukturama smeta Martijev izveštaj

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Subota, 12. 03. 2011. | Komentara: 0

Kostreš: Određenim strukturama smeta Martijev izveštaj

NOVI SAD - U Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope nastala je prava drama u četvrtak kada je deo poslanika tražio od izvestioca PS SE Dika Martija da odustane od istrage o trgovini organima na Kosovu, saznaje Pravda. Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš kaže za taj list da je sasvim sigurno da izveštaj Martija zaista boli određene strukture, i da im taj izveštaj jako smeta.
- Određene strukture će pokušati da to zataškaju, ali s druge strane, siguran sam da će snaga evropskih institucija prevagnuti, i da će i Dik Marti, ali i mi ostali uspeti da se izborimo da se pokrene istraga " kaže Kostreš.

(BILSV, 12.03.2011.)




Izjave | Sreda, 25. 04. 2018. | Komentara: 0

Šešelju poslanički mandat prestao kada je osuđen

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine i narodni poslanik Nenad Čanak, ocenio je sinoć da je najava mitinga u Hrtkovcima svinjarija. - Ekstremizam se ekstremizmom hrani, ali svoj kukavičluk pravdati time „ja nisam ekstremista pa videćemo šta će biti“, to smo gledali i to se završava na najgori mogući način. Ja neću ćutati, 6. maja sam u Hrtkovcima - izjavio je sinoć predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak.
Izjave | Ponedeljak, 23. 04. 2018. | Komentara: 0

Ne odustajemo od kontramitinga u Hrkovcima

Liga socijaldemokrata Vojvodine ne planira da odustane od kontramitinga u Hrtkovcima, pošto je lider SRS Vojislav Šešelj izjavio da će radikali održati miting 6. maja u tom mestu uprkos izjavi ministra policije Nebojše Stefanovića da tamo neće biti dozvoljeno organizovanje bilo kakvih okupljanja. 
Izjave | Nedelja, 22. 04. 2018. | Komentara: 0

Čanak: Šešelj je kukavica i davalac tuđe krvi

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak ukazuje da nije sigurno da je lider SRS Vojislav Šešelj zaista napravio incident sa hrvatskom zastavom, odnosno da ju je gazio i pocepao, ili je sve izmislio. Kako je istakao u razgovoru za Blic nedelje, Šešelj je čovek kome tako nešto nije strano i ne bi mu bilo prvi put. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook