Kostreš: Određenim strukturama smeta Martijev izveštaj

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Subota, 12. 03. 2011. | Komentara: 0

Kostreš: Određenim strukturama smeta Martijev izveštaj

NOVI SAD - U Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope nastala je prava drama u četvrtak kada je deo poslanika tražio od izvestioca PS SE Dika Martija da odustane od istrage o trgovini organima na Kosovu, saznaje Pravda. Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš kaže za taj list da je sasvim sigurno da izveštaj Martija zaista boli određene strukture, i da im taj izveštaj jako smeta.
- Određene strukture će pokušati da to zataškaju, ali s druge strane, siguran sam da će snaga evropskih institucija prevagnuti, i da će i Dik Marti, ali i mi ostali uspeti da se izborimo da se pokrene istraga " kaže Kostreš.

(BILSV, 12.03.2011.)




Izjave | Sreda, 27. 01. 2021. | Komentara: 0

Čanak: Rusija reketira energetski ucenjenu Srbiju prodajom oružja

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izneo je tvrdnju da Srbija kupuje oružje od Rusije jer Moskva tako „tajno naplaćuje 'reket'“ od Srbije koja je energetski ucenjena od te zemlje.
Izjave | Četvrtak, 21. 01. 2021. | Komentara: 0

Bolji život građana treba da bude nacionalni interes Srbije

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je da je u protekloj nedelji jedino gluplje što je čuo od odbrane američkog predsednika Donalda Trampa za pozivanje i podstrekivanje na oružanu pobunu izjava „prave“ opozicije da se oformi ministarstvo za izbore.
Izjave | Sreda, 20. 01. 2021. | Komentara: 0

Marton: Kvalitetan izborni proces veoma bitan za demokratsku Srbiju

Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton izjavio je da LSV nije dobila predlog zajedničke platforme za dijalog o izbornim uslovima koji su sačinili PSG, DS i SSP. Marton kaže da su ligaši spremni na analizu svih predloga, jer smatraju da je „kvalitetan izborni proces veoma bitan za demokratsku Srbiju“. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook