Kostreš: Potrebna alternativa vlasti

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Ponedeljak, 29. 06. 2020. | Komentara: 0

Kostreš: Potrebna alternativa vlasti

NOVI SAD – Komentarišući izjavu gradonačelnika Kragujevca Radomira Nikolića da građanima treba motka da bi se disciplinovali, generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je da drugačiju izjavu od tog čoveka nije ni očekivao. Kostreš dodaje da je Srbiji potrebna alternativa postojećoj nesposobnoj, agresivnoj i bahatoj vlasti.

LSV

- Ono što zaista treba građanima i građankama Srbije jeste alternativa ovoj u suštini nesposobnoj a u izrazu agresivnoj i bahatoj vlasti koju nismo uspeli do sada da napravimo. Srbija se neće demokratizovati sama od sebe zato je važno da sve političke grupacije koje u svojoj osnovi imaju evropske integracije, građansko društvo, pomirenje u regionu i priznavanje realnosti na Kosovu počnu da sarađuju – izjavio je Kostreš za Danas.

(SzILSV, 29.06.2020)



Izjave | Sreda, 18. 05. 2011. | Komentara: 0

Jerkov: Uskoro prvobitna verzija zakona o finasiranju i imovini

NOVI SAD - Na spisku propisa koji su u suprotnosti sa Ustavom nalazi se čak 30 zakona, a rok za njihovo usaglašavanje sa najvišim pravnim aktom istekao je još krajem 2008. godine, pišu Večernje novosti.
Izjave | Subota, 14. 05. 2011. | Komentara: 0

Policijska uprava za Vojvodinu u skladu sa zakonom

BEOGRAD - Liga socijaldemokrata Vojvodine ne traži osnivanje paralelnih policijskih snaga, nego drugačiju organizaciju postojeće policije, a komandir te policijske mreže bio bi biran u Vojvodini i direktno podređen ministru policije, što nije u suprotnošću sa zakonom, rekao je danas za RTS zamenik predsednika LSV Bojan Kostreš.
Izjave | Petak, 13. 05. 2011. | Komentara: 0

MUP-u uručeni ključevi za policijsku stanicu na Novom naselju

NOVI SAD - Opremanje nove policijske stanice na Novom naselju može da počne, s obzirom da su gradske vlasti danas svečano uručile ministru unutrašnjih poslova Srbije Ivici Dačiću ključeve od prostora, koji je nekad zauzimala uprava Apoteke Novi Sad.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook