Kostreš: Prvo garancije da se DS više neće raspadati

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Ponedeljak, 04. 01. 2016. | Komentara: 0

Kostreš: Prvo garancije da se DS više neće raspadati

NOVI SAD - Generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je danas da je LSV spremna da potpiše inicijativu Demokratske stranke o dogovoru evropski orijentisanih opozicionih stranaka o predizbornoj saradnji, koji bi podrazumevao i obavezu da nakon izbora ne ulaze u koaliciju sa Srpskom naprednom strankom. 

LSV

Kostreš je za agenciju Beta rekao da Liga ni danas ne sarađuje sa Srpskom naprednom strankom, inače, u suprotnom, Bojan Pajtić danas ne bi bio premijer Vojvodine. On je kazao i da bi u LSV voleli da Pajtić prvo potpiše garanciju da se DS više neće raspadati.

- Bojim se da je ovaj Pajtićev potez više vezan za marketing, nego za iskreno okupljanje opozicije. Jer da je njegova  namera ozbiljna seo bi prvo i razgovarao sa Borisom Tadićem, Čedomirom Jovanovićem i Borislavom Stefanovićem, koji su do juče bili njegove partijske kolege, pa bi onda kroz medije nudio savez - naveo je Kostreš.

On je ocenio da će, ovako, i ova inicijativa proći kao i nedavni mitinzi po Srbiji, odnosno neslavno.
 (BILSV, 04.01.2016)



Izjave | Ponedeljak, 22. 07. 2024. | Komentara: 0

Nakon Radonjića, Olenika tužio i Miroslav Kurak

Miroslav Kurak, jedan od četvorice bivših pripadnika Državne bezbednosti (DB), koje je Apelacioni sud oslobodio optužbi za ubistvo Slavka Ćuruvije, podneo je tužbu protiv Aleksandra Olenika, advokata i člana Predsedništva Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI zbog njegove objavi na mreži X. 
Izjave | Ponedeljak, 15. 07. 2024. | Komentara: 0

Projekat Jadar i rudarenje litijuma Rio Tinta nastavljeni u tajnosti

Komentarišući pomalo nezainteresovani osvrt Aleksandra Vučića na odluku Ustavnog suda, iako je danima bio najveći lobista Rio Tinta, član Predsedništva LSV – VOJVOĐANI Aleksandar Olenik kaže da se predsednik Srbije, kao i uvek, krije iza drugih.

Izjave | Subota, 13. 07. 2024. | Komentara: 0

Vučić izmišlja neprijatelje, atentate, ličnu ugroženost ili ugroženost svoje porodice...

Aleksandar Olenik, advokat i član predsedništva Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI, komentarišući izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića da region želi uništenje Srbije, kaže da su „svi nacionalisti i agresori uvek izmišljali protivnike, ugroženost naroda ili moguće napade drugih država".



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook