Kostreš: Prvo garancije da se DS više neće raspadati

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Ponedeljak, 04. 01. 2016. | Komentara: 0

Kostreš: Prvo garancije da se DS više neće raspadati

NOVI SAD - Generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je danas da je LSV spremna da potpiše inicijativu Demokratske stranke o dogovoru evropski orijentisanih opozicionih stranaka o predizbornoj saradnji, koji bi podrazumevao i obavezu da nakon izbora ne ulaze u koaliciju sa Srpskom naprednom strankom. 

LSV

Kostreš je za agenciju Beta rekao da Liga ni danas ne sarađuje sa Srpskom naprednom strankom, inače, u suprotnom, Bojan Pajtić danas ne bi bio premijer Vojvodine. On je kazao i da bi u LSV voleli da Pajtić prvo potpiše garanciju da se DS više neće raspadati.

- Bojim se da je ovaj Pajtićev potez više vezan za marketing, nego za iskreno okupljanje opozicije. Jer da je njegova  namera ozbiljna seo bi prvo i razgovarao sa Borisom Tadićem, Čedomirom Jovanovićem i Borislavom Stefanovićem, koji su do juče bili njegove partijske kolege, pa bi onda kroz medije nudio savez - naveo je Kostreš.

On je ocenio da će, ovako, i ova inicijativa proći kao i nedavni mitinzi po Srbiji, odnosno neslavno.
 (BILSV, 04.01.2016)



Izjave | Utorak, 08. 03. 2011. | Komentara: 0

Predsedništvo LSV zauzeće stav o predlogu
za rekonstrukciju Vlade Vojvodine

NOVI SAD - Komentarišući početak pregovora o rekonstrukciji Vlade Vojvodine, potpredsednik pokrajinske vlade Dušan Jakovljev rekao je za današnji Dnevnik da će konačan stav Lige socijaldemokrata Vojvodine o tom predlogu doneti njeno Predsedništvo.
Izjave | Ponedeljak, 07. 03. 2011. | Komentara: 0

Jakovljev: Efikasnost pokrajinske vlade zavisi od republičke

NOVI SAD - Liga socijaldemokrata Vojvodine (LSV) učestvovaće u razgovorima o eventualnim promenama u pokrajinskoj vladi kad bude obaveštena o tome šta se predlaže, izjavio je danas Tanjugu predsednik Političkog saveta LSV Dušan Jakovljev.
Izjave | Ponedeljak, 07. 03. 2011. | Komentara: 0

Ligaši ističu zastave širom Vojvodine

NOVI SAD - Aktivisti Lige socijaldemokrata Vojvodine, u poslednjih nedelju dana, smanjili su broj lokalnih samouprava u pokrajini u kojima nisu bile istaknute zastave Vojvodine. Sada se vojvođanska trobojka vijori u 32 od ukupno 45 opština i gradova, piše današnja Politika.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook