Kostreš: Svi moraju biti obazrivi

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Petak, 20. 01. 2017. | Komentara: 0

Kostreš: Svi moraju biti obazrivi

NOVI SAD – Generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je da su mnogo manje šanse da se ponove ratna dešavanja kao devedesetih na teritoriji bivše SFRJ, ali državni funkcioneri moraju biti obazrivi prilikom davanja izjava.

LSV

- S obzirom na to šta se sve dešavalo na teritoriji bivše Jugoslavije devedesetih godina prošlog veka i na to da postoje nereševi politički problemi, neadekvatno kažnjavanje zločinaca i suočavanje sa tim ratovima i prošlošću uopšte na svim jugoslovenskim stranama, treba biti obazriv, treba biti oprezan, treba voditi računa. I devedesetih godina su ljudi bili ubeđeni da nema šanse da dođe do rata pa je ipak došlo – rekao je Kostreš odgovarajući na pitanje „Jesu li opravdani strahovi od mogućih sukoba u regionu?“ u anketi emisije Politbiro RTV-a.

On je novinarima u Novom Sadu rekao i da se nada da do toga neće doći, ali  svi moraju biti oprezni u izjavama, posebno oni koji predstavljaju svoje države na osnovu funkcije koje obnašaju.

 (BILSV,20.01.2017)



Izjave | Četvrtak, 28. 04. 2011. | Komentara: 0

Kostreš: Zakon o imovini Vojvodine do kraja maja

NOVI SAD - Zakon o imovini Vojvodine trebalo bi da bude završen do kraja maja, a njime će pokrajini najverovatnije biti vraćeno sve ono što joj je oduzeto "Šešeljevim zakonom iz 1995. godine", kaže za Pravdu zamenik predsednika Lige socijaldemkrata Vojvodine Bojan Kostreš.
Izjave | Četvrtak, 28. 04. 2011. | Komentara: 0

Jakovljev: Očekujem veća ovlašćenja Vlade Vojvodine u Elektrovojvodini

NOVI BEČEJ - Potpredsednik Vlade AP Vojvodine Dušan Jakovljev izjavio je danas da očekuje da će nova zakonska rešenja koja su u pripremi omogućiti veći uticaj pokrajinske vlade u javnom preduzeću Elektrovojvodina.
Izjave | Ponedeljak, 25. 04. 2011. | Komentara: 0

Čanak: Nikolićev štrajk je bio falsifikat od samog početka

BEOGRAD - Priča o štrajku glađu i žeđu Tomislava Nikolića od samog početka je bila falsifikat, jer u svemu tome nije bilo nikakve ideje, smisla, razloga, programa ili koncepta, ocenio je sinoć u Utisku nedelje lider LSV Nenad Čanak. On je podsetio da radikali nikada ne umiru za svoje ciljeve, već da u smrt teraju druge, te da je isti epilog sa štrajkom glađu do smrti bio i u slučaju štrajka Nikolićevog bivšeg šefa Vojislava Šešelja.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook