Kostreš: Usvajanje izmena zakona nije pobeda URS

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Utorak, 28. 06. 2011. | Komentara: 0

Kostreš: Usvajanje izmena zakona nije pobeda URS

NOVI SAD - Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je za Dnevnik da usvajanje izmena Zakona o finasiranju lokalnih samouprava nije pobeda Ujedinjenih regiona Srbije, već samo donošenje jednog od stotinu zakona, koji je pri tom značajno izmenjen amandmanima Demokratske stranke.

Bojan Kostreš

"U svakom slučaju, nismo glasali za zakon, što je jasna poruka da, iako treba da se donese boljitak, ovaj nije najbolji, pre svega za Vojvodinu " kaže Kostreš.

"Trebalo ga je doneti i mi pozdravljamo što se URS zalaže za decentralizaciju, a mislimo da je uz nju veoma važna regionalizacija i da ćemo zajedno moći da uradimo mnogo. To što smo bili uzdržani ne znači da smo protiv URS-a, već je kvalitet bio razlog " zaključuje Kostreš.

(BILSV, 28.06.2011.)




Izjave | Sreda, 26. 03. 2014. | Komentara: 0

Vojvođanska administracija ima još puno posla

NOVI SAD – Zamenik predsednika LSV Bojan Kostreš ponovio je u emisiji „Radar“ RTV Vojvodine da ne očekuje pokrajinske izbore jer je pred vojvođanskom administracijom još mnogo posla.
Izjave | Ponedeljak, 24. 03. 2014. | Komentara: 0

DS, NDS, SVM i LSV zajedno mogu puno da učine za Vojvodinu

NOVI SAD – Formiranje poslaničkog kluba Nove demokratske stranke u Skupštini AP Vojvodine je realnost, ali je za Ligu socijaldemokrata Vojvodine važno da vojvođanske institucije funkcionišu i da budu  stabilne, istakao je danas zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine  Bojan Kostreš.
Izjave | Subota, 22. 03. 2014. | Komentara: 0

Bogaroški: Neophodni razgovori unutar vladajuće koalicije

NOVI SAD – Komentarišući mogućnost da se ne održi nijedna sednica Skupštine AP Vojvodine do raspisivanja vanrednih izbora jer se "ne zna sa koliko poslanika tačno raspolaže vladajuća većina u vojvođanskom parlamentu", predsednik poslaničkog kluba Lige socijaldemokrata Vojvodine u pokrajinskoj skupštini Branislav Bogaroški je ocenio da ne postoji mogućnost odlaganja zasedanja skupštine u nedogled.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook