Kostreš: Usvajanje izmena zakona nije pobeda URS

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Utorak, 28. 06. 2011. | Komentara: 0

Kostreš: Usvajanje izmena zakona nije pobeda URS

NOVI SAD - Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je za Dnevnik da usvajanje izmena Zakona o finasiranju lokalnih samouprava nije pobeda Ujedinjenih regiona Srbije, već samo donošenje jednog od stotinu zakona, koji je pri tom značajno izmenjen amandmanima Demokratske stranke.

Bojan Kostreš

"U svakom slučaju, nismo glasali za zakon, što je jasna poruka da, iako treba da se donese boljitak, ovaj nije najbolji, pre svega za Vojvodinu " kaže Kostreš.

"Trebalo ga je doneti i mi pozdravljamo što se URS zalaže za decentralizaciju, a mislimo da je uz nju veoma važna regionalizacija i da ćemo zajedno moći da uradimo mnogo. To što smo bili uzdržani ne znači da smo protiv URS-a, već je kvalitet bio razlog " zaključuje Kostreš.

(BILSV, 28.06.2011.)




Izjave | Subota, 08. 03. 2014. | Komentara: 0

Čanak: Povećati rudnu rentu

KIKINDA - Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak poručio je danas da NIS-Gaspromnjeft plaća sramno nisku cenu rudne rente i istakao da to mora da se promeni, a da Mokrin ili Kikinda moraju biti uvršteni u plan izgradnje gasne elektrane, kakve se već planiraju za neke druge gradove širom Srbije uporedo s radovima na Južnom toku.
Izjave | Četvrtak, 06. 03. 2014. | Komentara: 0

Srbiji treba rukovodstvo koje će je voditi kroz teška vremena

NOVI SAD - Srbija je danas u velikom problemu jer se odnosi Evrope i Rusije zaoštravaju, a ukrajinska kriza tek dobija na mahu, rekao je na tribini u Petrovaradinu predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak.
Izjave | Ponedeljak, 03. 03. 2014. | Komentara: 0

Čanak: Loša bezbednosna situacija u Vojvodini

BEOGRAD – Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak upozorio je sinoć, gostujući u emisiji „Teška reč“ na Televiziji Pink, na nedavni slučaj u Beloj Crkvi, gde je čovek po imenu Munir Isić krvnički pretučen nakon što mu je prethodno  prećeno da se iseli iz tog mesta, a on to odbio.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook