Kostreš: Usvajanje izmena zakona nije pobeda URS

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Utorak, 28. 06. 2011. | Komentara: 0

Kostreš: Usvajanje izmena zakona nije pobeda URS

NOVI SAD - Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je za Dnevnik da usvajanje izmena Zakona o finasiranju lokalnih samouprava nije pobeda Ujedinjenih regiona Srbije, već samo donošenje jednog od stotinu zakona, koji je pri tom značajno izmenjen amandmanima Demokratske stranke.

Bojan Kostreš

"U svakom slučaju, nismo glasali za zakon, što je jasna poruka da, iako treba da se donese boljitak, ovaj nije najbolji, pre svega za Vojvodinu " kaže Kostreš.

"Trebalo ga je doneti i mi pozdravljamo što se URS zalaže za decentralizaciju, a mislimo da je uz nju veoma važna regionalizacija i da ćemo zajedno moći da uradimo mnogo. To što smo bili uzdržani ne znači da smo protiv URS-a, već je kvalitet bio razlog " zaključuje Kostreš.

(BILSV, 28.06.2011.)




Izjave | Sreda, 19. 02. 2014. | Komentara: 0

Građanska borba počinje u Kikindi

KIKINDA – Lider LSV Nenad Čanak rekao je večeras novinarima u Kikindi da mu je izuzetno drago što borba za građansku Srbiju počinje u Kikindi gde je građanska svest jedna od najjačih u Srbiji.
Izjave | Sreda, 19. 02. 2014. | Komentara: 0

Promena Statuta je besmislena, problem je Ustav

LJUTOVO – Neće doći do promene u našoj zemlji dok se sistem ne promeni. Dokle god budemo morali da sedimo ovde u Subotici i Ljutovu i razmišljamo o tome šta će neko u Beogradu da učini, u našem životu nema napretka, rekao je na predizbornom skupu u Ljutovu zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš.
Izjave | Sreda, 19. 02. 2014. | Komentara: 0

Kostreš: Netačne tvrdnje Nataše Mićić

NOVI SAD – Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je da "nije tačna" tvrdnja predsednice Političkog saveta LDP Nataše Mićić, izneta u intervjuu Danasu, da je ta partija ponudili LSV-u saradnju po nemačkom modelu, da na republičkom nivou deluju kao LDP, a u Vojvodini sa listom Lige.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook