Kostreš: Usvajanje izmena zakona nije pobeda URS

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Utorak, 28. 06. 2011. | Komentara: 0

Kostreš: Usvajanje izmena zakona nije pobeda URS

NOVI SAD - Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je za Dnevnik da usvajanje izmena Zakona o finasiranju lokalnih samouprava nije pobeda Ujedinjenih regiona Srbije, već samo donošenje jednog od stotinu zakona, koji je pri tom značajno izmenjen amandmanima Demokratske stranke.

Bojan Kostreš

"U svakom slučaju, nismo glasali za zakon, što je jasna poruka da, iako treba da se donese boljitak, ovaj nije najbolji, pre svega za Vojvodinu " kaže Kostreš.

"Trebalo ga je doneti i mi pozdravljamo što se URS zalaže za decentralizaciju, a mislimo da je uz nju veoma važna regionalizacija i da ćemo zajedno moći da uradimo mnogo. To što smo bili uzdržani ne znači da smo protiv URS-a, već je kvalitet bio razlog " zaključuje Kostreš.

(BILSV, 28.06.2011.)




Izjave | Petak, 23. 08. 2013. | Komentara: 0

LSV neće glasati za Vladu

NOVI SAD – Predsednik poslaničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini Srbije Bojan Kostreš rekao je za Dnevnik da poslanici Lige neće glasati za Vladu Srbije na sednici na kojoj će biti izabran njen novi sastav.
Izjave | Utorak, 20. 08. 2013. | Komentara: 0

Mora se rešiti finansiranje RTV

NOVI SAD – Potpredsednik Vlade AP Vojvodine i pokrajinski sekretar za kulturu i javno informisanje Slaviša Grujić smatra da javni servis pokrajine mora da opstane. Dok se čeka na bilo kakvo rešenje u vezi finansiranja javnih servisa, u RTV Vojvodini nema više ni osnovnih sredstava za rad, kao što su papir, kasete i kartice za gorivo, što direktno dovodi u pitanje opstanak.
Izjave | Nedelja, 18. 08. 2013. | Komentara: 0

Vojvođani redovne platiše struje

NOVI SAD – Portparolka Lige socijaldemokrata Vojvodine Marinika Čobanu izjavila je za B92 da otvaranje novog preduzeća za naplatu utroška električne energije - EPS Snabdevanje, otvara mogućnost novog zaduživanja.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook