Kostreš: Usvajanje izmena zakona nije pobeda URS

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Utorak, 28. 06. 2011. | Komentara: 0

Kostreš: Usvajanje izmena zakona nije pobeda URS

NOVI SAD - Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je za Dnevnik da usvajanje izmena Zakona o finasiranju lokalnih samouprava nije pobeda Ujedinjenih regiona Srbije, već samo donošenje jednog od stotinu zakona, koji je pri tom značajno izmenjen amandmanima Demokratske stranke.

Bojan Kostreš

"U svakom slučaju, nismo glasali za zakon, što je jasna poruka da, iako treba da se donese boljitak, ovaj nije najbolji, pre svega za Vojvodinu " kaže Kostreš.

"Trebalo ga je doneti i mi pozdravljamo što se URS zalaže za decentralizaciju, a mislimo da je uz nju veoma važna regionalizacija i da ćemo zajedno moći da uradimo mnogo. To što smo bili uzdržani ne znači da smo protiv URS-a, već je kvalitet bio razlog " zaključuje Kostreš.

(BILSV, 28.06.2011.)




Izjave | Subota, 19. 01. 2013. | Komentara: 0

Zašto se pere samo zastava Vojvodine?

NOVI SAD - Predsednik Gradske organizacije LSV Zrenjanin Dejan Čapo izjavio je za RTV da veruje da će vojvođanske zastave, koje su skinute sa javnih preduzeća, institucija i Gradske kuće, biti vraćene, jer su one simbol zajedinčkog života ljudi u Zrenjaninu i celoj Vojvodini, bez obzira na nacionalnu, versku i bilo koju drugu pripadnost.
Izjave | Četvrtak, 17. 01. 2013. | Komentara: 0

LSV smeta jer jača i postavlja nezgodna pitanja

NOVI SAD – Velika medijska pažnja koja prati odlaske pojedinih članova i funkcionera Lige socijaldemokrata Vojvodine u poslednje vreme zapravo su pokušaji i leve i desne strane, i Demokratske i Srpske napredne stranke, da napadnu LSV koja je na proteklim izborima osvojila istorijski dobar rezultat sa više od 110.000 glasova i počela da biva nezaobilazni politički faktor  na našim prostorima, ocenio je danas zamenik predsednika LSV i generalni sekretear Bojan Kostreš.
Izjave | Četvrtak, 17. 01. 2013. | Komentara: 0

Marton: Sada vidimo ko je od srca u LSV

ZRENJANIN – Komentarišući prelazak osam članova Lige socijaldemokrata Vojvodine u Zrenjaninu u SNS, pokrajinski poslanik LSV Aleksandar Marton rekao je za RTV da uvek ima onih koji su iz ovog ili onog razloga nezadovoljni svojom pozicijom u stranci.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook