Kostreš: Usvajanje izmena zakona nije pobeda URS

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Utorak, 28. 06. 2011. | Komentara: 0

Kostreš: Usvajanje izmena zakona nije pobeda URS

NOVI SAD - Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je za Dnevnik da usvajanje izmena Zakona o finasiranju lokalnih samouprava nije pobeda Ujedinjenih regiona Srbije, već samo donošenje jednog od stotinu zakona, koji je pri tom značajno izmenjen amandmanima Demokratske stranke.

Bojan Kostreš

"U svakom slučaju, nismo glasali za zakon, što je jasna poruka da, iako treba da se donese boljitak, ovaj nije najbolji, pre svega za Vojvodinu " kaže Kostreš.

"Trebalo ga je doneti i mi pozdravljamo što se URS zalaže za decentralizaciju, a mislimo da je uz nju veoma važna regionalizacija i da ćemo zajedno moći da uradimo mnogo. To što smo bili uzdržani ne znači da smo protiv URS-a, već je kvalitet bio razlog " zaključuje Kostreš.

(BILSV, 28.06.2011.)




Izjave | Petak, 13. 04. 2012. | Komentara: 0

Naše gazde su građani Vojvodine

NOVI SAD – Najmlađi kandidat za gradonačelnika Novog Sada na predstojećim izborima je Aleksandra Jerkov, predstavnica Lige socijaldemokrata Vojvodine. Iako joj pojedini "zameraju" mladost, Jerkova je tokom proteklih godina pokazala da je izrasla u ozbiljnu političku ličnost, pa i za ozbiljnog takmaca za prvu gradsku fotelju.
Izjave | Petak, 13. 04. 2012. | Komentara: 1

Vlada APV mora se energičnije boriti za prava Pokrajine

BEOGRAD – Epilog napada Slobodana Maraša na predsednika Lige socijaldemorkata Vojvodine Nenada Čanka biće na sudu, s obzirom na to da je u svom saopštenju izneo izuzetno ozbiljne optužbe, istakla je juče portparolka Lige socijaldemokrata Vojvodine i kandidatkinja za gradonačelnicu Novog Sada Aleksandra Jerkov.
Izjave | Petak, 13. 04. 2012. | Komentara: 0

Jerkov: Oko 60.000 studenata ima nevidljive diplome

NOVI SAD – Poretparolka Lige socijaldemokrata Vojvodine i kandidatkinja za gradonačelnicu Novog Sada Aleksandra Jerkov upozorila je da u Srbiji danas ima oko 60.000 svršenih studenata čije su diplome potpuno nevidljive pred zakonom.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook