Kostreš: Usvajanje izmena zakona nije pobeda URS

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Utorak, 28. 06. 2011. | Komentara: 0

Kostreš: Usvajanje izmena zakona nije pobeda URS

NOVI SAD - Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je za Dnevnik da usvajanje izmena Zakona o finasiranju lokalnih samouprava nije pobeda Ujedinjenih regiona Srbije, već samo donošenje jednog od stotinu zakona, koji je pri tom značajno izmenjen amandmanima Demokratske stranke.

Bojan Kostreš

"U svakom slučaju, nismo glasali za zakon, što je jasna poruka da, iako treba da se donese boljitak, ovaj nije najbolji, pre svega za Vojvodinu " kaže Kostreš.

"Trebalo ga je doneti i mi pozdravljamo što se URS zalaže za decentralizaciju, a mislimo da je uz nju veoma važna regionalizacija i da ćemo zajedno moći da uradimo mnogo. To što smo bili uzdržani ne znači da smo protiv URS-a, već je kvalitet bio razlog " zaključuje Kostreš.

(BILSV, 28.06.2011.)




Izjave | Sreda, 24. 08. 2011. | Komentara: 0

Napreduje zamena vrelovoda na Limanima

NOVI SAD - Zamena dotrajalog vrelovoda na Limanima, u bloku Šekspirove, Fruškogorske i Balzakove ulica, teče po planu i ovi radovi trebalo bi da budu gotovi u predviđenom roku, do 20. septembra, najavljeno je tokom današnjeg obilaska predsednika Skupštine grada Aleksandra Jovanovića i direktora "Novosadske toplane" Vladimira Jelića rekonstrukciji vrelovodne mreže.
Izjave | Petak, 19. 08. 2011. | Komentara: 0

Kostreš: Uradili smo posao koji se čeka 11 godina

BEOGRAD - Predsednik Radne grupe za izradu zakona o javnoj svojini Bojan Kostreš izjavio je sinoć u emisiji Oko na Radio televiziji Srbije da je prilikom izrade zakona bilo neophodno razgovarati direktno sa predstavnicima političkih partija da bi se izbegla situcija koju smo imali prilikom usvajanja Statuta AP Vojvodine.
Izjave | Petak, 19. 08. 2011. | Komentara: 0

Kostreš: Uradio sam kako je Cvetković rekao

NOVI SAD - Predsednik radne grupe za izradu zakona o javnoj svojini Bojan Kostreš izjavio je za današnji Dnevnik da je pre predaje nacrta zakona o javnoj svojini imao nameru da sazove radnu grupu da bi se svi članovi mogli izjasniti o tekstu, ali da je premijer Srbije Mirko Cvetković ocenio da to nije potrebno.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook