Kostreš: Važna je tema sastanka opozicije

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Nedelja, 17. 01. 2016. | Komentara: 0

Kostreš: Važna je tema sastanka opozicije

NOVI SAD – Liga socijaldemokrata Vojvodine održaće sutra sednicu Predsedništva na kojoj će biti doneta odluka o daljim političkim aktivnostima, a zamenik predsednika LSV Bojan Kostreš za Dnevnik kaže, komentarišući poziv za sastanak opozicionih partija 19. januara, da nema razloga da se ne dođe na taj sastanak i ne sasluša šta ko od opozicionih prvaka ima da kaže.


– Koliko poznajem odnose unutar Lige, gotovo je izvesno da će odluka stranke biti da samostalno idemo i na pokrajinske i na lokalne izbore. Ali naravno da nećemo biti smetnja saradnji opozicionih stranaka. Suština je, međutim, u tome šta će biti tema okupljanja opozicije. Ako je to okupljanje radi okupljanja i pukog prelaska cenzusa, onda to nas ne zanima. No, ukoliko je reč o ideji stvaranja čvrstog građanskog bloka, koji će, što je za nas naročito važno, imati nedvosmislenu provojvođansku politiku, spremni smo da o tome razgovaramo – pojasnio je Kostreš za Dnevnik.

(BILSV, 17. 01. 2016)



Izjave | Subota, 18. 12. 2021. | Komentara: 0

Naprednjacima bot akcije bitnije od rešavanja problema građana Bele Crkve

Članica Predsedništva Lige socijaldemokrata Vojvodone i odbornica u Skupštini opštine Bela Crkva Sandra Ristić oglasila se putem Fejsbuka  i prokomentarisala neke probleme  građana Bele Crkve. 
Izjave | Ponedeljak, 06. 12. 2021. | Komentara: 0

Dok se fašisti i nacionalisti koriste frazama, ljudi gube glave i imovinu

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak demantovao je danas da je snimak njegovog navodnog nacionalističkog govora nastao početkom devedesetih godina, koji su objavili pojedini portali, a za koji je lider SRS Vojislav Šešelj rekao da je snimak Službe državne bezbednosti koji je on dobio od nekog čoveka. 
Izjave | Subota, 04. 12. 2021. | Komentara: 0

Vlast mora da počne da poštuje zakon

Da li je Srbija na dobrom putu da postane jaka Srbija zavisi od toga da li će se oni koji danas imaju punu vlast, tj. režim Aleksandra Vučića, opredeliti za jasan pristup prema ostatku ljudi, izjavio je predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook