Kostreš: Vreme je da pokažemo solidarnost

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Subota, 21. 03. 2020. | Komentara: 0

Kostreš: Vreme je da pokažemo solidarnost

NOVI SAD - Generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je da je sada vreme da pokažemo solidarnost i da zajedno treba da se borimo protiv pandemije koronavirusa. On je za „Politiku“ rekao da je LSV, kao i za vreme bombardovanja kada je Nenad Čanak pozvao sve vojno sposobne ligaše da se dobrovoljno prijave u vojsku, i sada pozvala mlade članove stranke da se priključe kriznim štabovima kao volonteri.

LSV 

- U selu u kom ja živim, Tomaševcu, veliki broj naših ljudi učestvuje u radu mesnog kriznog štaba. Sad je vreme da pokažemo solidarnost i spremnost da se zajedno borimo protiv problema koji nas je snašao - kaže Kostreš.

(SzILSV, 21.03.2020)




Izjave | Utorak, 06. 09. 2011. | Komentara: 0

Jovanović šalje Dačiću fotografije redova ispred šalter sala u Novom Sadu

NOVI SAD - Predsednik Skupštine grada Aleksandar Jovanović pozvao je danas ministra unutrašnjih poslova Srbije Ivicu Dačića da reši problem velikih gužvi ispred šalter sala Policijske uprave Novi Sad, na Bulevaru oslobođenja i Bulevaru kralja Petra I
Izjave | Utorak, 06. 09. 2011. | Komentara: 0

Zaustaviti dalje ekonomsko poniženje Vojvodine

ZRENJANIN - Aleksandar Marton, potpredsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine, podsetio je na današnjoj redovnoj konferenciji za novinare GrO LSV u Zrenjaninu na značaj usvajanja Zakona o vraćanju imovine i izvornih prihoda, kojima će se, kako je istakao, sprečiti dalje ekonomsko poniženje Vojvodine, koje se toleriše već 20 godina.
Izjave | Utorak, 06. 09. 2011. | Komentara: 0

Kostreš: Maksimum kompromisa

NOVI SAD - Predsednik Radne grupe za izradu Nacrta zakona i zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je za list Danas da je postigao značajne napretke u suočavanju stavova s predstavnicima koalicionih partnera u vezi sa imovinom koja treba da pripadne AP Vojvodini.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook