Kostreš: Vreme je da pokažemo solidarnost

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Subota, 21. 03. 2020. | Komentara: 0

Kostreš: Vreme je da pokažemo solidarnost

NOVI SAD - Generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je da je sada vreme da pokažemo solidarnost i da zajedno treba da se borimo protiv pandemije koronavirusa. On je za „Politiku“ rekao da je LSV, kao i za vreme bombardovanja kada je Nenad Čanak pozvao sve vojno sposobne ligaše da se dobrovoljno prijave u vojsku, i sada pozvala mlade članove stranke da se priključe kriznim štabovima kao volonteri.

LSV 

- U selu u kom ja živim, Tomaševcu, veliki broj naših ljudi učestvuje u radu mesnog kriznog štaba. Sad je vreme da pokažemo solidarnost i spremnost da se zajedno borimo protiv problema koji nas je snašao - kaže Kostreš.

(SzILSV, 21.03.2020)




Izjave | Ponedeljak, 11. 07. 2011. | Komentara: 0

Čanak: U Srbiji imamo poplavu decentralista i regionalista

NOVI SAD - Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak, istakao je na današnjoj sednici Glavnog odbora stranke da je u poslednje vreme došlo do poplave decentralista i regionalista u Srbiji, pre svega zbog toga što te stranke prate istraživanja javnog mnjenja koja govore da decentralizacija danas ima podršku među građanima.
Izjave | Nedelja, 10. 07. 2011. | Komentara: 0

Kostreš: Još radimo na spornim pitanjima

BEOGRAD - Nacrt zakona o javnoj svojini još uvek je u izradi, budući da postoji još nekoliko spornih pitanja, a premijer Srbije Mirko Cvetković će o tom aktu biti obavešten zvanično kada sve bude završeno, istakao je za Radio Beograd 1 Bojan Kostreš, šef Radne grupe Vlade Srbije za izradu zakona o javnoj svojini.
Izjave | Subota, 09. 07. 2011. | Komentara: 0

Sedlarevićeva u Briselu o otvaranju predstavništva AP Vojvodine

NOVI SAD/BRISEL - Potpredsednica Skupštine AP Vojvodine mr Maja Sedlarević, u sklopu svoje posete Briselu, posetila je i Misiju Srbije pri EU, gde je razgovarala sa drugim sekretarom Misije Draganom Stojovićem o mogućnostima Vojvodine u regionalnoj saradnji.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook