Kravić: Još jednom razmisliti o privatizaciji Luke Novi Sad

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Nedelja, 17. 02. 2019. | Komentara: 0

Kravić: Još jednom razmisliti o privatizaciji Luke Novi Sad

NOVI SAD – Predsednik Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Kravić izjavio je da je Luka Novi Sad strateški izuzetno važan resurs i u Novom Sadu i za Republiku Srbiju. On je u izjavi za N1, a povodom najnovijeg, trećeg, javnog poziva za privatizaciju Luke Novi Sad, rekao da bi još jednom trebalo razmisliti o tome jer je šteta tek tako prepustiti to preduzeće drugome.

LSV

Kravić je naglasio da istakao i da se o sudbini novosadske Luke „sve rešava u Beogradu“, te da to što je LSV u gradskoj vlasti u Novom Sadu i njen odnos sa koalicionim partnerom u ovom momentu ne igra nikakvu ulogu.

(SzILSV, 17.02.2019)



Izjave | Petak, 22. 11. 2013. | Komentara: 0

Decentralizacijom Vojvodini više nadležnosti

NOVI SAD – Nakon tematske sednice Skupštine AP Vojvodine, posvećene autonomiji Lombardije, predsednica Odbora za evrointegracije i međuregionalnu saradnju, Maja Sedlarević ocenila je za Radio Novi Sad da će Vojvodina, kada se krene u proces decentralizacije, dobiti više nadležnosti.
Izjave | Četvrtak, 21. 11. 2013. | Komentara: 0

Sedlarević: Što pre decentralizovati Srbiju

NOVI SAD – Sigurna sam da ćemo u daljem procesu evropskih integracija doći u situaciju da mora da se menja Ustav Republike Srbije, da moramo da decentralizujemo Republiku Srbiju, te da će nam tek tim procesom vrata Evropske unije biti širom otvorena, ocenila je danas zamenica šefa poslaničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini AP Vojvodine Maja Sedlarević.
Izjave | Četvrtak, 14. 11. 2013. | Komentara: 0

LSV podržava Predlog zakona o pomoći trudnicama i deci

BEOGRAD – Poslanička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine podržaće Predlog zakona kojim bi trudnicama, porodiljama i deci trebalo da bude omogućeno da imaju overene zdravstvene knjižice, bez obzira na to da li je redovno uplaćivan doprinos za osiguranje.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook