Kravić: Još jednom razmisliti o privatizaciji Luke Novi Sad

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Nedelja, 17. 02. 2019. | Komentara: 0

Kravić: Još jednom razmisliti o privatizaciji Luke Novi Sad

NOVI SAD – Predsednik Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Kravić izjavio je da je Luka Novi Sad strateški izuzetno važan resurs i u Novom Sadu i za Republiku Srbiju. On je u izjavi za N1, a povodom najnovijeg, trećeg, javnog poziva za privatizaciju Luke Novi Sad, rekao da bi još jednom trebalo razmisliti o tome jer je šteta tek tako prepustiti to preduzeće drugome.

LSV

Kravić je naglasio da istakao i da se o sudbini novosadske Luke „sve rešava u Beogradu“, te da to što je LSV u gradskoj vlasti u Novom Sadu i njen odnos sa koalicionim partnerom u ovom momentu ne igra nikakvu ulogu.

(SzILSV, 17.02.2019)



Izjave | Četvrtak, 03. 10. 2013. | Komentara: 0

Nacrt zakona usaglasiti sa koalicionim partnerima

NOVI SAD -  Komentarišući najave skorog usvajanja Zakona o finansiranju nadležnosti AP Vojvodine i nacrt zakona koji je, navodno, već urađen u pokrajinskoj administraciji, zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš rekao je za RTS da nije upoznat sa tim nacrtom.
Izjave | Utorak, 01. 10. 2013. | Komentara: 0

Liga je stabilan partner Vojvodini

NOVI SAD – Komentarišući spekulacije o budućoj saradnji Lige socijaldemokrata Vojvodine i Srpske napredne stranke, zbog nedavne izjave lidera LSV Nenada Čanka u kojoj je rekao da je Aleksandar Vučić čovek koji drži reč, zamenik predsednika LSV Bojan Kostreš istakao je za RTS da tu nije bilo reči o saradnji između dve stranke.
Izjave | Utorak, 01. 10. 2013. | Komentara: 0

Okončati legalizaciju objekata i kazniti one koji krše zakon

BEOGRAD – Podrška poslanika Lige socijaldemokrata Vojvodine Zakonu o legalizaciji objekata zavisiće od umnogome od toga da li će biti usvojeni amandmani koje su na taj zakon podneli, istakao je danas narodni poslanik LSV Dragan Andrić.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook