Kravić: Još jednom razmisliti o privatizaciji Luke Novi Sad

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Nedelja, 17. 02. 2019. | Komentara: 0

Kravić: Još jednom razmisliti o privatizaciji Luke Novi Sad

NOVI SAD – Predsednik Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Kravić izjavio je da je Luka Novi Sad strateški izuzetno važan resurs i u Novom Sadu i za Republiku Srbiju. On je u izjavi za N1, a povodom najnovijeg, trećeg, javnog poziva za privatizaciju Luke Novi Sad, rekao da bi još jednom trebalo razmisliti o tome jer je šteta tek tako prepustiti to preduzeće drugome.

LSV

Kravić je naglasio da istakao i da se o sudbini novosadske Luke „sve rešava u Beogradu“, te da to što je LSV u gradskoj vlasti u Novom Sadu i njen odnos sa koalicionim partnerom u ovom momentu ne igra nikakvu ulogu.

(SzILSV, 17.02.2019)



Izjave | Utorak, 04. 06. 2013. | Komentara: 0

Poslanik LSV Karolj Čizik posetio Srbe na Kosovu

NOVI SAD – Narodni poslanik Lige socijaldemorkata Vojvodine Karolj Čizik, koji je u organizaciji Kancelarije za KiM bio član osmočlane delegacije Skupštine Srbije koja je nedavno boravila na Kosovu i Metohiji, rekao je za Dnevnik da su domaćini svakog poslanika pitali da li je prvi put na Kosovu.
Izjave | Četvrtak, 30. 05. 2013. | Komentara: 0

Poljoprivrednici da ne trpe štetu zbog političkih razmirica

NOVI SAD - Narodni poslanik Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini Srbije Đorđe Stojšić pitao je ministra poljoprivrede Gorana Kneževića da li postoji ideja formiranja fonda za poljoprivredno zemljište budući da u Srbiji postoji 450 hiljada hektara državnog poljoprivrednog zemljišta.
Izjave | Četvrtak, 30. 05. 2013. | Komentara: 0

Država se konstantno zadužuje

BEOGRAD - Zašto u Srbiji ne postoji tržište kapitala, zašto se isključivo povlađuje stranim bankama i iskuljučivo vodi računa o tome da strani kreditori budu zadovoljni, dok istovremeno imamo konstantnu presiju da kurs bude stabilan, naveo je poslanik Lige socijaldemokrata Vojvodine Đorđe Stojšić u svom poslaničkom pitanju Vladi Srbije. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook