Kravić: Još jednom razmisliti o privatizaciji Luke Novi Sad

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Nedelja, 17. 02. 2019. | Komentara: 0

Kravić: Još jednom razmisliti o privatizaciji Luke Novi Sad

NOVI SAD – Predsednik Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Kravić izjavio je da je Luka Novi Sad strateški izuzetno važan resurs i u Novom Sadu i za Republiku Srbiju. On je u izjavi za N1, a povodom najnovijeg, trećeg, javnog poziva za privatizaciju Luke Novi Sad, rekao da bi još jednom trebalo razmisliti o tome jer je šteta tek tako prepustiti to preduzeće drugome.

LSV

Kravić je naglasio da istakao i da se o sudbini novosadske Luke „sve rešava u Beogradu“, te da to što je LSV u gradskoj vlasti u Novom Sadu i njen odnos sa koalicionim partnerom u ovom momentu ne igra nikakvu ulogu.

(SzILSV, 17.02.2019)



Izjave | Subota, 13. 04. 2013. | Komentara: 0

Političke nesuglasice rešavati u skupštinama

NOVI SAD - Više je nego očigledno da pitanje položaja Vojvodine i njene autonomije izaziva velike političke emocije i da postoje velike nesuglasice oko toga kako Vojvodina treba da izgleda u okviru Republike Srbije.
Izjave | Sreda, 10. 04. 2013. | Komentara: 0

DS deklaracijom napravio faul, a LSV nije ni konsultovao

NOVI SAD - Ne vidim razloga da bude vanrednih izbora u AP Vojvodini, iz prostog razloga što su građanke i građani Vojvodine na majskim izborima vrlo jasno rekli koji su njihovi ciljevi i koga oni vide kao nekog ko treba da vodi AP Vojvodinu - izjavio je danas zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine i predsednik poslaničke grupe LSV u Skupštini Srbije Bojan Kostreš.

Izjave | Utorak, 09. 04. 2013. | Komentara: 0

Evropske integracije su jedini dobar put za Srbiju

NOVI SAD – Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je danas da je odluka Vlade Srbije da ne prihvati rešenje koje je ponuđeno za Kosovo neko međurešenje, međukorak koji će za posledicu ipak imati dogovor.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook