Kravić: Još jednom razmisliti o privatizaciji Luke Novi Sad

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Nedelja, 17. 02. 2019. | Komentara: 0

Kravić: Još jednom razmisliti o privatizaciji Luke Novi Sad

NOVI SAD – Predsednik Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Kravić izjavio je da je Luka Novi Sad strateški izuzetno važan resurs i u Novom Sadu i za Republiku Srbiju. On je u izjavi za N1, a povodom najnovijeg, trećeg, javnog poziva za privatizaciju Luke Novi Sad, rekao da bi još jednom trebalo razmisliti o tome jer je šteta tek tako prepustiti to preduzeće drugome.

LSV

Kravić je naglasio da istakao i da se o sudbini novosadske Luke „sve rešava u Beogradu“, te da to što je LSV u gradskoj vlasti u Novom Sadu i njen odnos sa koalicionim partnerom u ovom momentu ne igra nikakvu ulogu.

(SzILSV, 17.02.2019)



Izjave | Utorak, 30. 10. 2012. | Komentara: 0

Promenom zakona do policijske uprave za Vojvodinu

NOVI SAD – Komentarišući jučerašnju izjavu premijera Srbije i ministra policije Ivice Dačića da će policija u Srbiji ostati jedinstvena, ali da se može razgovarati o organizaciji rada u Pokrajini, zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš rekao je za “Večernje novosti” da LSV neće odustati od inicijative da APV ima određenu autonomiju nad policijom, kao što je imala po Ustavu iz 1974. godine.
Izjave | Utorak, 30. 10. 2012. | Komentara: 0

DS treba da bude najjača opoziciona stranka

NOVI SAD – Predsednik poslaničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine Branislav Bogaroški rekao je u emisiji „Politbiro“ na Radio-televiziji Vojvodina da je unutarstranačka stvar Demokratske stranke da li će na njenom čelu biti Boris Tadić ili Dragan Đilas. 
Izjave | Petak, 26. 10. 2012. | Komentara: 0

Kostreš: Izvršni odbor LSV u stalnom zasedanju

NOVI SAD – Izvršni odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine je zadužen da izborni Kongres stranke, zakazan za 8. decembar, prođe u najboljem redu, tako da smo u stalnom zasedanju – rekao je zamenik predsednika LSV Bojan Kostreš za rubriku "Koji je vaš sledeći potez" u dnevnom listu Danas.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook