Liga očekuje odličan rezultat na pokrajinskim izborima

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Utorak, 11. 08. 2015. | Komentara: 0

Liga očekuje odličan rezultat na pokrajinskim izborima


LSV

NOVI SAD – Liga socijaldemokrata Vojvodine spremna je za predstojeće pokrajinske izbore, a kao i na prethodne i na ove će izaći sama i očekuje odlične rezultate, istakao je danas poslanik LSV u Skupštini AP Vojvodine Robert Kolar. On je u izjavi novinarima naveo da u politici ne treba ništa isključivati, ali da su u ovom trenutku predizborne koalicije isključene.
– LSV je jača nego što je ikada bila i, kao i na izbore 2012, i na ove izbore izaći ćemo sami i očekujemo odličan rezultat. O postizbornim koalicijama apsolutno nema nikakvih dogovora, o tome se dogovara posle izbora – rekao je Kolar. A na pitanje da li je Liga bliža Srpskoj naprednoj stranci ili Demokratskoj stranci, on je rekao da nije ni jednoj.
– Eventualno možemo da razgovaramo o tome ko je blizu onome za čega se mi zalažemo, jer politikantstvo nas ne interesuje. Dvadeset pet godina se Liga bori za status Vojvodine i to će i nastaviti. Ko tu bude bliži našim idejama, sa njim ćemo razgovarati – istakao je Kolar. Govoreći o finansijskom aspektu izbora, Kolar je istakao da LSV nikome nije dužna i nema kredite koje ne vraća, što se može proveriti u svim finansijskim izveštajima. 
– Mi radimo po principu volontarizma, po principu ideje, jer smo jedna od retkih stranaka čije članstvo je okupljeno oko ideje a ne oko interesa. Naša kampanja je bazirana na ljudima i programu, a para koliko ima - ima – zaključio je Kolar. 
(BILSV, 11. 08. 2015)




Izjave | Četvrtak, 11. 07. 2024. | Komentara: 0

Vreme je da se okrenemo saradnji i reformi Srbije

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Bojan Kostreš kaže za Danas da je ekspanzionizam kao koncept politička ideja koja se kao bumerang vrati onom narodu koji je pokreće na najgori mogući način.
Izjave | Ponedeljak, 01. 07. 2024. | Komentara: 0

Olenik: Postavljanjem Pahomija za mitropolita crkva uvredila svu decu i vernike

Unapređenjem Pahomija u mitropolita, Srpska pravoslavna crkva pokazala je koje vrednosti podržava, izdala je sve žrtve pedofilije i razočarala svoje vernike, kaže za Nova.rs advokat i član Predsedništva Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Aleksandar Olenik. 
Izjave | Četvrtak, 27. 06. 2024. | Komentara: 0

Vlast želi da ućutka svakog ko drugačije misli

Advokat i član Predsedništva Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Aleksandar Olenik objašnjava da se u slučajevima, kakav je zabrana ulaska u našu zemlju Feđi Štukanu, najčešće radi o diskrecionim ovlašćenjima, što znači da se ona sprovode bez kontrole i bez objašnjenja, a to vlast u Srbiji zloupotrebljava.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook