Liga podržava rebalans pokrajinskog budžeta

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Četvrtak, 19. 06. 2014. | Komentara: 0

Liga podržava rebalans pokrajinskog budžeta

NOVI SAD – Šef poslaničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine Branislav Bogaroški izjavio je danas za Dnevnik da će Liga podržati predlog rebalansa pokrajinskog budžeta.

LSV

On, međutim, nije želeo da komentariše jučerašnje saopštenje DS-a u kojem se navodi da demokrate imaju pregovarački tim za rekonstrukciju Pokrajinske vlade s Bojanom Pajtićem na čelu i da demokrate kao prirodne koalicione partnere u toj vladi vide LSV, NDS i SVM.

– Logika nalaže da se razgovori prvo obave s koalicionim partnerima u pokrajinskoj vlasti. Razgovaraćemo sa svima, imamo definisane tačke programa za Vojvodinu i nadam se da ćemo o njima pronaći dogovor s političkim partnerima – istakao je Bogaroški, ne želeći da otkriva koje su to tačke platforme o funkcionisanju vlasti u Vojvodini.

(BILSV, 19. 06. 2014)



Izjave | Ponedeljak, 18. 04. 2011. | Komentara: 0

Čanak: Miting pokazao prve pukotine u opozicionoj koaliciji

NOVI SAD - Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je da je jučerašnji miting opozicije u Beogradu pokazao prve pukotine u opozicionoj koaliciji.
Izjave | Ponedeljak, 18. 04. 2011. | Komentara: 0

Vojvođanska imovina otišla u dva koraka

BEOGRAD - Radna grupa za izradu zakona o imovini i prihodima AP Vojvodine koja je formirana u petak, na osnovu nedavnog dogovora premijera Mirka Cvetkovića i predsednika LSV Nenada Čanka, prvi radni sastanak imaće u četvrtak u Beogradu - potvrdio je za Večernje Novosti Bojan Kostreš, koji je imenovan za predsednika te radne grupe.
Izjave | Ponedeljak, 18. 04. 2011. | Komentara: 0

Jovanović razgovarao sa predstavnicima Grada Rijeke

RIJEKA - Predsednik Skupštine grada Aleksandar Jovanović, u okviru trodnevne posete Rijeci, sastao se danas sa predstavnicima tog hrvatskog grada i sa njima razgovarao o mogućim vidovima saradnje. Jovanović se sastao sa predsednicom Gradskog vijeća Doroteom Pešić-Bukovac i zamenicima gradonačelnika Rijeke Željkom Jovanovićem i Miroslavom Matešićem.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook