LSV ima stabilnu poslaničku grupu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Utorak, 04. 11. 2014. | Komentara: 0

LSV ima stabilnu poslaničku grupu

NOVI SAD – Liga socijaldemokrata Vojvodine ima stabilnu poslaničku grupu i ne pronalazi se u optužbama o trgovini poslanika. Potpredsednik LSV Branislav Bogaroški izjavio je za RTV da manir prekomponovanja vlasti, koji nisu izmilsili naprednjaci ali ga sprovode već nekoliko godina, svakako unosi turbulencije u politički život.

LSV
 
- Malo me začuđuje to optuživanje od strane onih koji su primili toliki broj poslanika drugih stranaka u svoje poslaničke grupe, pravdajući to i ovakvim i onakvim razlozim,a a realno, pretpostavljam da su se mogli služiti metodama za koje optužuju druge – istakao je on.
 
Bogaroški ističe i da je juče u Skupštini AP Vojvodine bila već treća situacija u kojoj koalicioni partneri različito glasaju i s tim u vezi smatra da treba raščisti da li se Savezu vojvođanskih Mađara ne sviđaju odluke koje predlaže Pokrajinska vlada ili samo predlagači.
 
(BILSV, 04.11.2014)




Izjave | Petak, 19. 08. 2011. | Komentara: 0

Kostreš: Uradili smo posao koji se čeka 11 godina

BEOGRAD - Predsednik Radne grupe za izradu zakona o javnoj svojini Bojan Kostreš izjavio je sinoć u emisiji Oko na Radio televiziji Srbije da je prilikom izrade zakona bilo neophodno razgovarati direktno sa predstavnicima političkih partija da bi se izbegla situcija koju smo imali prilikom usvajanja Statuta AP Vojvodine.
Izjave | Petak, 19. 08. 2011. | Komentara: 0

Kostreš: Uradio sam kako je Cvetković rekao

NOVI SAD - Predsednik radne grupe za izradu zakona o javnoj svojini Bojan Kostreš izjavio je za današnji Dnevnik da je pre predaje nacrta zakona o javnoj svojini imao nameru da sazove radnu grupu da bi se svi članovi mogli izjasniti o tekstu, ali da je premijer Srbije Mirko Cvetković ocenio da to nije potrebno.
Izjave | Četvrtak, 18. 08. 2011. | Komentara: 0

Kostreš: Bilo je potrebno političko usaglašavanje

NOVI SAD - Predsednik radne grupe za izradu zakona o javnoj svojini Bojan Kostreš izjavio je za list Danas da ne želi da svu krivicu za predaju nedovršenog nacrta zakona o javnoj svojini preuzme na sebe, i da odbija da se o njemu govori kao o samovoljnom, isključivom i nekompetentnom čoveku.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook