LSV još nije pozvana na razgovor o Pokrajinskoj vladi

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Utorak, 07. 06. 2016. | Komentara: 0

LSV još nije pozvana na razgovor o Pokrajinskoj vladi

NOVI SAD – Generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je danas da je neglasanje za Maju Gojković, prilikom njenog izbora za predsednicu Skupštine Srbije, poruka da LSV nije zainteresovana za republičku administraciju. On je istakao i da Ligi još uvek stigao poziv za razgovore o formiranju Pokrajinske vlade.

LSV

Na pitanje televizije N1 da li je moguće biti na vlasti u Vojvodini, a ne i u republičkoj, Kostreš odgovara: 

- Ja ne vidim da je to nemoguće, ali Liga do ovog momenta kad vi i ja razgovaramo nije dobila poziv za konsultacije, niti je bilo bilo kakvih kontakata kako bismo mi bili na vlasti u Pokrajini. 

(BILSV, 07.06.2016)



Izjave | Utorak, 07. 06. 2022. | Komentara: 0

Čanak: Bocan-Harčenko bi zbog pretnje trebalo da bude persona non grata

Uveren sam da bi poseta Sergeja Lavrova, da je do nje došlo, ugrozila inicijativu „Otvoreni Balkan“, jer je agresija Ruske Federacije na Ukrajinu jasno pokazala karakter režima u Moskvi. To je totalitarni agresivni režim koji ima svoje imperijalne ideje i za njega je čitava planeta igralište na kome se nema milosti ni za koga, osim za interese Ruske Federacije, navodi za Danas Nenad Čanak.
Izjave | Četvrtak, 26. 05. 2022. | Komentara: 0

Aleksandar Vulin je ruski špijun

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak optužio je Rusiju da stoji iza sajber napada, odnosno dojava o bombama u Srbiji i regionu, uključujući i Bosnu i Hercegovinu, sve s ciljem pravljenja novih žarišta nakon invazije na Ukrajinu.
Izjave | Utorak, 24. 05. 2022. | Komentara: 0

Trenutna politika Srbije nije hrabrost. Hrabrost je uvesti sankcije Moskvi

Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton kritikovao je stav premijerke Ane Brnabić u pogledu odnosa Srbije prema ruskoj agresiji na Ukrajinu, te pozvao vlast u Srbiji da konačno uvedu sankcije Moskvi.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook