LSV još nije pozvana na razgovor o Pokrajinskoj vladi

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Utorak, 07. 06. 2016. | Komentara: 0

LSV još nije pozvana na razgovor o Pokrajinskoj vladi

NOVI SAD – Generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je danas da je neglasanje za Maju Gojković, prilikom njenog izbora za predsednicu Skupštine Srbije, poruka da LSV nije zainteresovana za republičku administraciju. On je istakao i da Ligi još uvek stigao poziv za razgovore o formiranju Pokrajinske vlade.

LSV

Na pitanje televizije N1 da li je moguće biti na vlasti u Vojvodini, a ne i u republičkoj, Kostreš odgovara: 

- Ja ne vidim da je to nemoguće, ali Liga do ovog momenta kad vi i ja razgovaramo nije dobila poziv za konsultacije, niti je bilo bilo kakvih kontakata kako bismo mi bili na vlasti u Pokrajini. 

(BILSV, 07.06.2016)



Izjave | Subota, 05. 12. 2020. | Komentara: 0

Marton: Razgovarati, ali ne vređati

Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton izjavio je da poziv doktora Radeta Panića predsedniku Aleksandru Vučiću na TV duel vidi kao želju za razgovorom o stanju zdravstvenog sistema u vremenu opasne epidemije.
Izjave | Utorak, 01. 12. 2020. | Komentara: 0

Nisu važni glasovi, nego promene u ovoj zemlji

Svet posle korone biće mnogo drugačiji i tražiće nova rešenja, izjavio je predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak. On je gostujući u emisiji „Ćirilica“ na televiziji Happy rekao da je ono najosnovnije da što više ljudi preživi koronu. Rekao je i da je njegov primarni cilj u politici da se čuje drugačije mišljenje od onog kojim se građanima puni mozak.
Izjave | Ponedeljak, 30. 11. 2020. | Komentara: 0

Čanak: Odluka Vučića o ambasadoru Crne Gore najmudriji potez

Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak ocenio je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić povlačenjem odluke o proterivanju ambasadora Crne Gore Tarzana Miloševića iz Srbije učinio najmudriji politički potez u proteklih nekoliko meseci, kada je reč o odnosima prema susedima.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook