LSV ne ide na sastanak sa Pastorom

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Ponedeljak, 15. 09. 2014. | Komentara: 0

LSV ne ide na sastanak sa Pastorom

NOVI SAD - Šef poslaničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini Vojvodine Branislav Bogaroški izjavio je danas da predstavnici Lige neće doći na sastanak sa predsednikom pokrajinskog parlamenta Ištvanom Pastorom "zbog ranije preuzetih obaveza", kao i zbog toga što se ne zna dnevni red sastanka.

LSV
 
- Predsednik LSV Nenad Čanak obavestio je gospodina Pastora da smo mi zainteresovani za razgovore u nekom drugom terminu, ali da ujedno tražimo od njega da nam dostavi dnevni red i predlog zaključaka, da bismo mogli da se pripremimo za taj sastanak - rekao je Bogaroški za agenciju Beta.
 
On je dodao da LSV shvata značaj tih razgovora i da nema ništa protiv njih, ali na način koji priliči organizaciji sličnih sastanaka.
 
(BILSV, 15.09.2014)



Izjave | Utorak, 07. 06. 2022. | Komentara: 0

Čanak: Bocan-Harčenko bi zbog pretnje trebalo da bude persona non grata

Uveren sam da bi poseta Sergeja Lavrova, da je do nje došlo, ugrozila inicijativu „Otvoreni Balkan“, jer je agresija Ruske Federacije na Ukrajinu jasno pokazala karakter režima u Moskvi. To je totalitarni agresivni režim koji ima svoje imperijalne ideje i za njega je čitava planeta igralište na kome se nema milosti ni za koga, osim za interese Ruske Federacije, navodi za Danas Nenad Čanak.
Izjave | Četvrtak, 26. 05. 2022. | Komentara: 0

Aleksandar Vulin je ruski špijun

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak optužio je Rusiju da stoji iza sajber napada, odnosno dojava o bombama u Srbiji i regionu, uključujući i Bosnu i Hercegovinu, sve s ciljem pravljenja novih žarišta nakon invazije na Ukrajinu.
Izjave | Utorak, 24. 05. 2022. | Komentara: 0

Trenutna politika Srbije nije hrabrost. Hrabrost je uvesti sankcije Moskvi

Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton kritikovao je stav premijerke Ane Brnabić u pogledu odnosa Srbije prema ruskoj agresiji na Ukrajinu, te pozvao vlast u Srbiji da konačno uvedu sankcije Moskvi.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook