LSV nije spremna na ustupke

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Sreda, 15. 06. 2016. | Komentara: 0

LSV nije spremna na ustupke



LSV
NOVI SAD – Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš rekao je za B92 da LSV ne očekuje poziv na konsultacije o novoj Pokrajinskoj vladi.


– Počnite od naših pogleda na ’90. godine, na sendviče, stočne vagone i sve ono što se dešavalo od tada na ovamo. LSV nije spremna da pravi bilo kakav tip ustupaka, s jedne strane. A s druge, mi mislimo da je puna autonomija Vojvodine sa zakonodavnom, izvršnom i sudskom vlašću, izvornim prihodima i imovinom nešto što mora da bude garantovano Ustavom, a čisto sumnjam da ćemo moći oko toga da se dogovorimo sa novim mandatarom. Mirović dugi niz godina funkcioniše na političkoj sceni Vojvodine i Srbije i ne verujem da sa njim možemo da pronađemo zajednički jezik – ukazao je Kostreš.

(BILSV, 15. 06. 2016)




Izjave | Nedelja, 17. 01. 2021. | Komentara: 0

Marton: Prvo Vučiću na tacni predali Skupštinu, a sad traže ministarstvo

Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton oštro je kritikovao takozvanu pravu opoziciju zbog zahteva za formiranje posebnog ministarstva za izbore i ocenio da su oni bojkotom izbora prvo „na tacni predali Skupštinu Srbije i institucije“ režimu, a sada traže ministarstvo za izbore.
Izjave | Utorak, 12. 01. 2021. | Komentara: 0

U Vojvodini se isušuje sve što nije uz Koridor 10

Otkad je ta „prava opozicija“, pod okriljem Saveza za Srbiju, sebe proglasila za opoziciju, od tada (preddsednik Srpske napredne stranke Aleksandar) Vučić nikad bolje nije stajao, izjavio je predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak. On je gostujući na televiziji Happy rekao i da se opozicija u Srbiji pravi.
Izjave | Nedelja, 10. 01. 2021. | Komentara: 0

Kostreš: Opozicija iz nekadašnjeg SZS neprestano jača Vučićevu vlast

Generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš ocenio je da opozicija iz nekadašnjeg Saveza za Srbiju (SZS) i Ujedinjene opozicije Srbije svojim postupcima neprestano jača vlast predsednika Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook