LSV odavno pokazala interesovanje za rešavanje problema

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Utorak, 16. 09. 2014. | Komentara: 0

LSV odavno pokazala interesovanje za rešavanje problema

NOVI SAD – Potpredsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Branislav Bogaroški izjavio je za Dnevnik da je delegacija LSV sprečena da učestvuje na konsultacijama sa predsednikom Saveza vojvođanskih Mađara Ištvanom Pastorom.

LSV

– Naš predsednik Nenad Čanak obavestio je Pastora o tome, ali ćemo se odazvati razgovorima neki drugi dan – rekao je Bogaroški i dodao da su ligaši zainteresovni za rešavanje političkih problema u Vojvodini, te će, na osnovu zapisnika sa konsultacija Pastora i ostalih stranaka i mera koje su dogovorene na tom sastanku, i LSV podneti svoje predloge.

U izjavi za Politiku Bogaroški je precizirao da je LSV zainteresovana za razgovore i rešavanje problema, za šta je još letos iskazala interesovanje na zajedničkom sastanku sa SVM-om i DS-om. On je istakao da će se Liga odazvati pozivu u nekom drugom terminu za koji će imati dostavljen dnevni red sa predlozima zaključaka.

 (BILSV, 16.09.2014)



Izjave | Četvrtak, 22. 06. 2023. | Komentara: 0

Šućurović: Vojvodina decenijama zanemarena, budžeti i rebalansi su Dani mrmota

Poslanička grupa „Vojvođanski front – Liga socijaldemokrata Vojvodine, Vojvođanska partija“ u Skupštini AP Vojvodine neće podržati rebalans budžeta AP Vojvodine, izjavio je predsednik ove poslaničke grupe Saša Šućurović. On je istakao da ga rebalans vojvođanskog budžeta asocira na film Harolda Ramisa „Dani mrmota“. 
Izjave | Nedelja, 28. 05. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Vučević na čelu SNS-a - Vučić posle Vučića

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine - VOJVOĐANI Bojan Kostreš ocenio je da izbor nekadašnjeg gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića za predsednika Srpske napredne stranke (SNS) zapravo može da se sažme u rečenicu „Vučić posle Vučića“.
Izjave | Subota, 20. 05. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: U LSV nema konfuzije, vreme je za mlađe ljude

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je da u stranci nema konfuzije posle odlaska višegodišnjeg lidera.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook