LSV odavno pokazala interesovanje za rešavanje problema

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Utorak, 16. 09. 2014. | Komentara: 0

LSV odavno pokazala interesovanje za rešavanje problema

NOVI SAD – Potpredsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Branislav Bogaroški izjavio je za Dnevnik da je delegacija LSV sprečena da učestvuje na konsultacijama sa predsednikom Saveza vojvođanskih Mađara Ištvanom Pastorom.

LSV

– Naš predsednik Nenad Čanak obavestio je Pastora o tome, ali ćemo se odazvati razgovorima neki drugi dan – rekao je Bogaroški i dodao da su ligaši zainteresovni za rešavanje političkih problema u Vojvodini, te će, na osnovu zapisnika sa konsultacija Pastora i ostalih stranaka i mera koje su dogovorene na tom sastanku, i LSV podneti svoje predloge.

U izjavi za Politiku Bogaroški je precizirao da je LSV zainteresovana za razgovore i rešavanje problema, za šta je još letos iskazala interesovanje na zajedničkom sastanku sa SVM-om i DS-om. On je istakao da će se Liga odazvati pozivu u nekom drugom terminu za koji će imati dostavljen dnevni red sa predlozima zaključaka.

 (BILSV, 16.09.2014)



Izjave | Sreda, 20. 10. 2021. | Komentara: 0

Poklanjanjem NIS-a Rusima Srbija je izgubila energetsku nevinost

Član Saveta za budžet i finansije Lige socijaldemokrata Vojvodine Mlađen Malešević izjavio je da bi trebalo vratiti uredbu koja definiše način utvrđivanja najviših prodajnih cena nafte i gasa, jer bi nam ona garantovala tržišnu cenu. 
Izjave | Nedelja, 10. 10. 2021. | Komentara: 0

NIS je morao ostati u vlasništvu naše države

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je da Srbija i Srpska pravoslavna crkva nisu isto, te da je u Ustavu navedeno da je država odvojena od crkve. On je gostujući u emisiji „Prva tema“ na televiziji Prva istakao i da to znači da ako neko kritikuje crkvu on time ne kritikuje državu. 
Izjave | Subota, 09. 10. 2021. | Komentara: 0

Marton: Da li iko iz vlasti i tzv. prave opozicije kritički gleda na Jogurt revoluciju

Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton podsetio je danas da je Slobodan Milošević pre 33 godine ukinuo autonomiju Vojvodine na ulici i dodao da sumnja da u današnjoj vlasti i takozvanoj pravoj opoziciji ima ikoga ko bi o tome negativno progovorio.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook