LSV pozdravlja kontrolu svih institucija

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Utorak, 19. 08. 2014. | Komentara: 0

LSV pozdravlja kontrolu svih institucija

NOVI SAD - Liga socijaldemokrata Vojvodine pozdravlja svaki oblik kontrole poslovanja svih institucija, pa i pokrajinskih, rekao je Tanjugu zamenik predsednika LSV Bojan Kostreš, komentarišući pokretanje istrage MUP-a o radu četiri pokrajinske institucije.

LSV

On je dodao da takva kontrola ne bi trebalo da se svede samo na te četiri pokrajinske institucije, jer od, kako je rekao, kontrole ne bi trebalo da brine niko ko nije zloupotrebio svoje nadležnosti.

- Ta kontrola ne sme da ima nikakve veze sa politikom, nego mora da bude obavljena stručno i nepristrasno - rekao je Kostreš.

(BILSV, 19.08.2014)




Izjave | Nedelja, 25. 03. 2012. | Komentara: 0

Vlada je ispunila obećano

NOVI SAD - Mi smo podržali Vladu koja je obećala tri stvari: prvo je beli šengen, drugo je završetak saradnje sa Haškim tribunalom i treće je set evropskih zakona koji će ubrzati pristupanje EU. Sve tri stvari su urađene – rekao je sinoć na tribini Lige socijaldemokrata Vojvodine u Futogu predsednik LSV Nenad Čanak.
Izjave | Subota, 24. 03. 2012. | Komentara: 0

Održati kurs evropskih integracija

NOVI SAD – Izlazimo na republičke izbore u koaliciji sa Demokratskom strankom iz razloga što smatramo da je obaveza Lige socijaldemokrata Vojvodine da pomogne svakome ko može da pobedi koaliciju okupljenu oko Srpske napredne stranke na narednim izborima – rekla je sinoć u emisiji Problem na Studiju B portparolka LSV i kandidatkinja Lige za gradonačelnicu Novog Sada Aleksandra Jerkov.
Izjave | Četvrtak, 22. 03. 2012. | Komentara: 2

URS ne zna koliko je sati na tvrđavi

NOVI SAD – Portal www.autonomija.info je izveštavajući sa sinoćne tribine LSV  u Novom Sadu preneo da je Aleksandra Jerkov rekla da glavnom gradu Vojvodine nisu potrebni ljudi koji moraju da polažu račune gazdama u Beogradu, kao ni oni koji ne znaju da gledaju na čuveni sat na Petrovaradinskoj tvrđavi.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook