Marton : Vučić poslao sina u RS jer nema hrabrosti da kaže svoj stav

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Četvrtak, 12. 01. 2023. | Komentara: 0

Marton : Vučić poslao sina u RS jer nema hrabrosti da kaže svoj stav

NOVI SAD - Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton ocenio je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić poslao sina Danila na obeležavanje protivustavnog Dana Republike Srpske u Bosni i Hercegovini jer nema hrabrosti da jasno kaže svoj stav.

LSV

Obraćajuči se Vučiću, Marton je napisao: „Problem je u tome što slanjem najbližih članova porodice dajete podršku događaju, a šaljete njih jer Vi nemate hrabrosti da jasno kažete svoj stav“.

Naveo je da je Vučić ranije oca poslao na litije protiv Europrajda, a sada sina na neustavnu proslavu u Bosni i Hercegovini.
 
(SzILSV, 12.01.2023)




Izjave | Petak, 12. 11. 2021. | Komentara: 0

Marton: Muralu sa likom Mladića nije mesto ni u jednom gradu

Muralu sa likom Ratka Mladića nije mesto ni u Beogradu, ni u bilo kom drugom gradu. Komunalna policija ili inspekcija su morale reagovati ranije i naložiti uklanjanje murala u Njegoševoj ulici u Beogradu, izjavio je portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton. 
Izjave | Nedelja, 07. 11. 2021. | Komentara: 0

Probleme na Balkanu je lako rešiti, ali ih treba nazvati pravim imenom

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je da na Balkanu postoji nekoliko upaljenih fitilja. Kako je rekao, to je severo-istočna Bosna i Hercegovina, Kosovo, pitanje podele Bosne, pitanje srpskog sveta kao lažnog imena za veliku Srbiju, pitanje hrvatskih ekstremističkih pretenzija na delove Bosne i Hercegovine, Crna Gora kao deo ruskog plana za izlazak na topla mora... 
Izjave | Ponedeljak, 01. 11. 2021. | Komentara: 0

Ne razumem zašto antivakseri i nadrilekari još nisu sankcionisani

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak je rekao da je optužbi da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić u Glini govorio koga će ubiti a koga zaklati, kao nesuvisloj neistini, dato previše prostora. On je gostujući u emisiji „Hit tvit“ na Pink televiziji rekao da se to ne vezuje samo za Hrvatsku, jer toga ima svuda. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook