Marton (LSV): Ima li DS komentar povodom posete Dveri ekstremno desničarskom nemačkom AfD-u

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Nedelja, 22. 12. 2019. | Komentara: 0

Marton (LSV): Ima li DS komentar povodom posete Dveri ekstremno desničarskom nemačkom AfD-u

Novi Sad - Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton postavio je danas Demokratskoj stranci pitanje da li imaju stav povodom posete predstavnika pokreta Dveri ekstremno desničarskoj partiji AfD u Nemačkoj.

LSV

- Imaju li demokrate bilo kakav stav o poseti lidera Dveri esktremno desnoj AfD u Nemačkoj? - napisao je Marton na Tviteru.

Delegacija Srpskog pokreta Dveri, u kojoj su bili predsednik Boško Obradović i internacionalni sekretar stranke Dragana Trifković, boravila je prekjuče u radnoj poseti nemačkom Bundestagu, gde se sastala s više poslanika krajnje desničarske Alternative za Nemačku (AfD). DS je koalicioni partner Dveri u opozicionom Savezu za Srbiju.
(SzILSV, 22.12.2019)



Izjave | Utorak, 21. 06. 2011. | Komentara: 0

Sedlarević: Na socijaldemokratiji treba ozbiljno raditi

NOVI SAD - Zaista verujem da socijaldemokratija nudi dobro društvo kojem treba da stremimo, i mislim da je prostor za delovanje socijaldemokratske opcije kod nas ogroman a neiskorišćen i da na tome u budućnosti treba ozbiljno poraditi " izjavila je potpredsednica pokrajinskog parlamenta Maja Sedlarević.
Izjave | Utorak, 21. 06. 2011. | Komentara: 0

Promena Ustava preduslov za pravu decentralizaciju

ZRENJANIN - Proces decentralizacije mora biti celokupan, pa stoga mora početi promenom Ustava Republike Srbije koji je najveći ograničavajući faktor za kvalitetan i celokupan proces decentralizacije, istakao je danas potpredsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton.
Izjave | Utorak, 14. 06. 2011. | Komentara: 0

Vojvodina adut Srbije u evrointegracijama

NOVI SAD - U Skupštini AP Vojvodine danas je održana promocija publikacije "Vodič kroz strategiju Evropa 2020", koju je priredio Evropski pokret u Srbiji. Promociju je otvorila potpredsednica pokrajinske Skupštine Maja Sedlarević, koja je tom prilikom istakla da očekuje da će naša zemlja do 2020. godine biti članica Evropske unije, naglasivši pri tom da je Vojvodina adut Srbije na tom putu.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook