Marton (LSV): Ima li DS komentar povodom posete Dveri ekstremno desničarskom nemačkom AfD-u

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Nedelja, 22. 12. 2019. | Komentara: 0

Marton (LSV): Ima li DS komentar povodom posete Dveri ekstremno desničarskom nemačkom AfD-u

Novi Sad - Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton postavio je danas Demokratskoj stranci pitanje da li imaju stav povodom posete predstavnika pokreta Dveri ekstremno desničarskoj partiji AfD u Nemačkoj.

LSV

- Imaju li demokrate bilo kakav stav o poseti lidera Dveri esktremno desnoj AfD u Nemačkoj? - napisao je Marton na Tviteru.

Delegacija Srpskog pokreta Dveri, u kojoj su bili predsednik Boško Obradović i internacionalni sekretar stranke Dragana Trifković, boravila je prekjuče u radnoj poseti nemačkom Bundestagu, gde se sastala s više poslanika krajnje desničarske Alternative za Nemačku (AfD). DS je koalicioni partner Dveri u opozicionom Savezu za Srbiju.
(SzILSV, 22.12.2019)



Izjave | Četvrtak, 02. 06. 2011. | Komentara: 0

Čanak: Samo paori ne smeju u Beograd

NOVI SAD - Kako je moguće da u Beogradu može da se organizuje Parada ponosa, sa punim pravom, da se organizuje i miting podrške Ratku Mladiću, bez obzira šta ja mislio o tome i to je pravo ljudi koji plaćaju porez u ovoj zemlji, a da samo paori nemaju pravo da postave svoja pitanja " upitao je danas u Novom Sadu predsednik LSV Nenad Čanak.
Izjave | Četvrtak, 02. 06. 2011. | Komentara: 0

Čanak: Zabraniti Obraz i njime slične

NOVI SAD - Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak pozdravio je večeras odluku Ustavnog suda Srbije o zabrani neonacističke organizacije Nacionalni stroj i zatražio da i ostale slične ekstremističke organizacije budu zabranjene.
Izjave | Utorak, 31. 05. 2011. | Komentara: 0

Više pokrajinske imovine nego do sada

NOVI SAD - Novi zakon o javnoj svojini, čiji bi nacrt trebalo da bude usaglašen u narednih dvadeseak dana ne predviđa da se Vojvodini vrati sva imovina po Ustavu iz 1974. godine, pišu današnje Večernje novosti. Ovo mišljenje definitivno je preovladalo u dosadašnjim konsultacijama predsednika radne grupe Bojana Kostreša sa predstavnicima stranaka vlasti, navodi taj list.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook