Marton: Đilas, Jeremić i Obradović odgovorni za Vučićevu apsolutnu vlast

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Sreda, 23. 12. 2020. | Komentara: 0

Marton: Đilas, Jeremić i Obradović odgovorni za Vučićevu apsolutnu vlast

NOVI SAD - Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton optužio je opozicione lidere Dragana Đilasa, Vuka Jeremića i Boška Obradovića da su odgovorni za to što predsednik Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić ima „apsolutnu vlast“ u Srbiji.

LSV

- Ako ne želite korupciju u državi, državni službenici moraju da budu pristojno plaćeni, a za sastav parlamenta se obratite Đilasu, Obradoviću i Jeremiću koji su bojkotovali izbore i time dozvolili Vučiću da ima apsolutnu vlast - napisao je Marton na Tviteru.

On je to napisao povodom napisa u medijima koji se bave povećanjem plata za republičke poslanike.

(SzILSV, 23.12.2020)




Izjave | Utorak, 26. 07. 2011. | Komentara: 0

Trafo-stanice vratiti Vojvodini

NOVI SAD - Liga socijaldemokrata Vojvodine traži da se amandmanskim izmenama predloga zakona o energetici trafo-stanice vrate u vlasništvo Vojvodine. Portparolka i narodna poslanica LSV Aleksandra Jerkov rekla je danas za Dnevnik, da će odluka LSV o tome da li će glasati za ovaj zakon zavisiti od dva amandmana kojima se reguliše ova problematika.
Izjave | Sreda, 20. 07. 2011. | Komentara: 0

Čanak: Utvrditi ko je odgovoran za Hadžićevo bekstvo

NOVI SAD - Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak pozdravio je danas hapšenje poslednjeg haškog begunca Gorana Hadžića i zatražio da se utvrdi ko mu je 2004. godine omogućio da pobegne.
Izjave | Sreda, 20. 07. 2011. | Komentara: 0

Zakon pišu oni koji su kompetentni da donose političke odluke

NOVI SAD - Nakon tvrdnji pokrajinskog sekretara za finansije Jovice Đukića, koji je delegiran u radnu grupu za izradu zakona o javnoj svojini u ime Vlade Vojvodine, da se od sredine maja ta komisija nije ni sastajala i da mu nije poznato ko uopšte piše tekst zakona, predsednik ove komisije Bojan Kostreš izjavio je Dnevniku da se tokom poslednja dva meseca ovaj akt usaglašavo, ali "u krugu ljudi koji su kompetentni da donose političke odluke".



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook