Marton: Komšić vraćanjem Titove fotografije pokušava da pomiri posvađane

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Subota, 08. 12. 2018. | Komentara: 0

Marton: Komšić vraćanjem Titove fotografije pokušava da pomiri posvađane

NOVI SAD – Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton izjavio je da član Predsedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić vraćanjem fotografije Josipa Broza Tita u svoj kabinet pokušava da pomiri posvađane.

LSV

- Žejko Komšić je u predizbornoj kampanji nagoveštavao vraćanje Titove slike u kabinet. Ovim činom je to obećanje ispunio. Smatram da je Josip Broz Tito za Bosnu i Hercegovinu učinio puno. Žpre svega, načinio ju je ravnopravnim delom Federacije. To je veoma bitno reći, jer je BiH oduvek bila teritorija koju su nogi svojatali. Nacionalisti su u BiH zatvorili fabrike i otvorili frontove. Ti frontovi, nažalost, nisu u potpunosti uklonjeni. Željko Komšić, sasvim je sigurno, pokušava da likom i delom Josipa Broza Tita pomiri posvađane, a državu u kojoj živi učini boljom. To je pozitivan čin – istakao je Marton u izjavi za rubriku „Pitanje & odgovor“ lista Danas.

(SZILSV, 08.12.2018)



Izjave | Utorak, 15. 03. 2022. | Komentara: 0

Putina ne interesuju ni Srbija ni srpski narod

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je danas da je predsednik Ruske Federacije Vladimir Vladimirovič Putin izvršio agresiju na suverenu, nezavisnu, međunarodno priznatu članicu Ujedinjenih nacija – Ukrajinu.
Izjave | Nedelja, 13. 03. 2022. | Komentara: 0

Čanak: Srbija mora da se opredeli, EU da primi Zapadni Balkan u članstvo

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je da Srbija mora da zauzme prozapadnu stranu u ratu u Ukrajini i pozvao Evropsku uniju da odmah primi zemlje Zapadnog Balkana u EU.
Izjave | Nedelja, 06. 03. 2022. | Komentara: 0

Čanak: Putinovo Z je fašistička svastika za 21. vek

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je da je slovo „Z“, kojim ruska vojska obeležava svoja vojna vozila, „fašistička svastika za 21. vek“.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook