Marton: Komšić vraćanjem Titove fotografije pokušava da pomiri posvađane

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Subota, 08. 12. 2018. | Komentara: 0

Marton: Komšić vraćanjem Titove fotografije pokušava da pomiri posvađane

NOVI SAD – Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton izjavio je da član Predsedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić vraćanjem fotografije Josipa Broza Tita u svoj kabinet pokušava da pomiri posvađane.

LSV

- Žejko Komšić je u predizbornoj kampanji nagoveštavao vraćanje Titove slike u kabinet. Ovim činom je to obećanje ispunio. Smatram da je Josip Broz Tito za Bosnu i Hercegovinu učinio puno. Žpre svega, načinio ju je ravnopravnim delom Federacije. To je veoma bitno reći, jer je BiH oduvek bila teritorija koju su nogi svojatali. Nacionalisti su u BiH zatvorili fabrike i otvorili frontove. Ti frontovi, nažalost, nisu u potpunosti uklonjeni. Željko Komšić, sasvim je sigurno, pokušava da likom i delom Josipa Broza Tita pomiri posvađane, a državu u kojoj živi učini boljom. To je pozitivan čin – istakao je Marton u izjavi za rubriku „Pitanje & odgovor“ lista Danas.

(SZILSV, 08.12.2018)



Izjave | Utorak, 11. 01. 2022. | Komentara: 0

Vlast u Srbiji mora odustati od ideje Srpskog sveta

Generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je da želi da veruje da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić odustao od prisustva na obeležavanju Dana Republike Srpske jer nije hteo da svojim prisustvom da podršku svesnom podizanju tenzija u BiH.
Izjave | Četvrtak, 06. 01. 2022. | Komentara: 0

Šućurović: Sramna odluka da LSV nema članove u biračkim odborima

Predsednik Izvršnog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Saša Šućurović izjavio je da LSV neće imati članove u biračkim odborima na predstojećem referendumu. 
Izjave | Petak, 24. 12. 2021. | Komentara: 0

Građani treba da izađu na referendum, stav LSV narednih dana

Liga socijaldemokrata Vojvodine je stava da bojkot referenduma svakako nije rešenje kao što se i bojkot izbora pokazao kao pogrešan politički potez jer se time omogućila svevlast SNS-a, izjavio je za „Politiku“ generalni sekretar LSV Bojan Kostreš.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook