Marton: U novoj vladi trebalo je sedam ministara da bude iz Vojvodine

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Utorak, 27. 10. 2020. | Komentara: 0

Marton: U novoj vladi trebalo je sedam ministara da bude iz Vojvodine

NOVI SAD - Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton izjavio je danas da je trebalo da minimum sedam ministara u novoj Vladi Srbije bude iz Vojvodine – tri iz Srema, tri iz Banata i jedan iz Bačke.

LSV

Marton je to napisao reagujući na tvit lidera Dveri Boška Obradovića koji je objavio da je od 20 do sada poznatih ministara 16 iz Beograda, a tri iz Vojvodine, te se zapitao gde su Šumadija i Pomoravlje.

- Obradović spominje Vojvodinu? A ja se taman navikao na izraz ’severna srpska pokrajina’. Neka, čovek napreduje. Naučio dve nove reči: Vojvodina i decentalizacija - napisao je Marton.

(SzILSV, 27.10.2020)




Izjave | Sreda, 09. 10. 2013. | Komentara: 0

LSV iznenađena što se o zakonu o finansiranju obaveštava iz medija

NOVI SAD – Komentarišući odnose u koaliciji na pokrajinskom nivou, nakon što je Bojan Pajtić rekao da Demokratska stranka piše predlog zakona o finansiranju koji će biti gotov narednih nedelja, zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš kazao je da su i ligaši iznenađeni što o tome saznaju iz medija.
Izjave | Ponedeljak, 07. 10. 2013. | Komentara: 0

Najveći problem u koaliciji su međuljudski odnosi

NOVI SAD – Daleko smo od raspisivanja vanrednih pokrajinskih izbora, pošto su u vladajućoj koaliciji najveći problem međuljudski odnosi i nekorektno ponašanje jednog ili više učesnika, a ne ideološki problemi, ocenio je danas zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš.
Izjave | Subota, 05. 10. 2013. | Komentara: 0

Čanak: Četvrt veka od početka propasti Vojvodine

NOVI SAD – Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je za Radio-televiziju Vojvodine da je danas četvrt veka od početka propasti Vojvodine i decivilizacijskog procesa koji i dalje traje.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook