Ministar duguje Čanku odgovore o finansiranju Vojvodine

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Sreda, 29. 04. 2015. | Komentara: 0

Ministar duguje Čanku odgovore o finansiranju Vojvodine

NOVI SAD - Potpredsednik Skupštine AP Vojvodine i šef poslaničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine u pokrajinskoj skupštini Dušan Jakovljev izjavio je juče da odlaskom lidera LSV Nenada Čanka na sastanak sa ministrom finansija Dušanom Vujovićem niko ne zaobilazi institucije.

LSV

On je u izjavi za RTV istakao da je ministar Čanku ostao dužan odgovore na pitanja o finansiranju Vojvodine koja je predsednik LSV u nekoliko navrata postavljao kao poslanik republičkog parlamenta.
 
- Ministar je na samoj sednici odgovorio da će proveriti i da će mu odgovoriti. Očigledno je ministar uspeo da proveri i sastanak je zakazan da se odgovori na pitanja da li se Vojvodini duguje, da li se Vojvodini može dugovati i da li se Vojvodini sme toliko dugovati - istakao je Dušan Jakovljev.
 
(BILSV, 29.04.2015)




Izjave | Sreda, 14. 11. 2018. | Komentara: 0

Čanak: Srbija hramlje na putu ka EU

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je danas da Srbija nije odustala od evropskih integracija, ali da hramlje na putu ka Evropi, jer ne može da se odrekne ni Istoka ni Zapada.
Izjave | Subota, 10. 11. 2018. | Komentara: 0

Kostreš: Kosovo je kamen oko vrata za budućnost Srbije

Generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je da je za Srbiju je uvek bolji sporazum od zamrznutog konflikta. On je za agenciju Fonet kazao da sporazum znači razrešenje problema i znači da će i Srbija i Kosovo i krenuti dalje, a to dalje su evropske integracije, ekonomski razvoj i napredak.
Izjave | Sreda, 07. 11. 2018. | Komentara: 0

Čanak: Vulin i Dačić ne doprinose saradnji sa BiH

Srbija bi trebalo da prekine sa idejom i praksom da bude patron, tutor Srbima u susednim državama, jer to ne doprinosi miru i stabilnosti u regionu, komentarisao je za list Danas Nenad Čanak, predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine, napad Ivice Dačića i Aleksandra Vulina na Željka Komšića, zbog njegove izjave o potrebi da Srbija i Hrvatska poštuju granice te države.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook