MUP je objavio grubi falsifikat u vezi sa Belom Crkvom

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Sreda, 20. 01. 2016. | Komentara: 0

MUP je objavio grubi falsifikat u vezi sa Belom Crkvom

NOVI SAD – Članica Predsedništva Lige socijaldemokrata Vojvodine iz regiona južnog Banata Marinika Tepić izjavila je juče da je navodni ugovor između opštine Bela Crkva i privatne firme za obezbeđenje nevažeći. 

LSV

– Reč je o pokušaju pranja bahanalija koje u Beloj Crkvi sprovode Srpska napredna stranka i Jedinstvena Srbija kroz prikazivanje nevažećih ugovora. Ugovor koji je MUP objavio nema osnovne podatke, nema zaglavlja, delovodnog broja, datuma, a na mestu potpisa naručioca nalazi se pečat privatne agencija Fokus protekt, dok se na mestu izvršioca nalazi Opština Bela Crkva – kazala je Marinika Tepić za agenciju Beta. Ocenila je da je cilj objavljivanja ovakvih ugovora da demantuju prethodnu izjavu načelnika Opštinske uprave Bela Crkva Tomislava Dmitrovića, koji je napisao i potpisao da ugovor o angažovanju privatnog obezbeđenja i Opštine Bela Crkva nikada nije postojao.

– Dodatna zanimljivost je što u tom lažnom ugovoru još piše da je sačinjen u četiri istovetna primerka, od kojih svaka strana zadržava po dva primerka. A gle, jedna strana, i to glavna strana – navodni naručilac posla Opština Bela Crkva – nema nijedan primerak. Načelnik Dmitrović ga nema, predsednik Opštine u vreme navodnog zaključenja ugovora Stanko Petrović ga takođe nema, ali ga ima MUP – istakla je Marinika Tepić.

(BILSV, 20. 01. 2016)



Izjave | Četvrtak, 11. 07. 2024. | Komentara: 0

Vreme je da se okrenemo saradnji i reformi Srbije

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Bojan Kostreš kaže za Danas da je ekspanzionizam kao koncept politička ideja koja se kao bumerang vrati onom narodu koji je pokreće na najgori mogući način.
Izjave | Ponedeljak, 01. 07. 2024. | Komentara: 0

Olenik: Postavljanjem Pahomija za mitropolita crkva uvredila svu decu i vernike

Unapređenjem Pahomija u mitropolita, Srpska pravoslavna crkva pokazala je koje vrednosti podržava, izdala je sve žrtve pedofilije i razočarala svoje vernike, kaže za Nova.rs advokat i član Predsedništva Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Aleksandar Olenik. 
Izjave | Četvrtak, 27. 06. 2024. | Komentara: 0

Vlast želi da ućutka svakog ko drugačije misli

Advokat i član Predsedništva Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Aleksandar Olenik objašnjava da se u slučajevima, kakav je zabrana ulaska u našu zemlju Feđi Štukanu, najčešće radi o diskrecionim ovlašćenjima, što znači da se ona sprovode bez kontrole i bez objašnjenja, a to vlast u Srbiji zloupotrebljava.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook