MUP je objavio grubi falsifikat u vezi sa Belom Crkvom

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Sreda, 20. 01. 2016. | Komentara: 0

MUP je objavio grubi falsifikat u vezi sa Belom Crkvom

NOVI SAD – Članica Predsedništva Lige socijaldemokrata Vojvodine iz regiona južnog Banata Marinika Tepić izjavila je juče da je navodni ugovor između opštine Bela Crkva i privatne firme za obezbeđenje nevažeći. 

LSV

– Reč je o pokušaju pranja bahanalija koje u Beloj Crkvi sprovode Srpska napredna stranka i Jedinstvena Srbija kroz prikazivanje nevažećih ugovora. Ugovor koji je MUP objavio nema osnovne podatke, nema zaglavlja, delovodnog broja, datuma, a na mestu potpisa naručioca nalazi se pečat privatne agencija Fokus protekt, dok se na mestu izvršioca nalazi Opština Bela Crkva – kazala je Marinika Tepić za agenciju Beta. Ocenila je da je cilj objavljivanja ovakvih ugovora da demantuju prethodnu izjavu načelnika Opštinske uprave Bela Crkva Tomislava Dmitrovića, koji je napisao i potpisao da ugovor o angažovanju privatnog obezbeđenja i Opštine Bela Crkva nikada nije postojao.

– Dodatna zanimljivost je što u tom lažnom ugovoru još piše da je sačinjen u četiri istovetna primerka, od kojih svaka strana zadržava po dva primerka. A gle, jedna strana, i to glavna strana – navodni naručilac posla Opština Bela Crkva – nema nijedan primerak. Načelnik Dmitrović ga nema, predsednik Opštine u vreme navodnog zaključenja ugovora Stanko Petrović ga takođe nema, ali ga ima MUP – istakla je Marinika Tepić.

(BILSV, 20. 01. 2016)



Izjave | Utorak, 15. 03. 2022. | Komentara: 0

Putina ne interesuju ni Srbija ni srpski narod

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je danas da je predsednik Ruske Federacije Vladimir Vladimirovič Putin izvršio agresiju na suverenu, nezavisnu, međunarodno priznatu članicu Ujedinjenih nacija – Ukrajinu.
Izjave | Nedelja, 13. 03. 2022. | Komentara: 0

Čanak: Srbija mora da se opredeli, EU da primi Zapadni Balkan u članstvo

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je da Srbija mora da zauzme prozapadnu stranu u ratu u Ukrajini i pozvao Evropsku uniju da odmah primi zemlje Zapadnog Balkana u EU.
Izjave | Nedelja, 06. 03. 2022. | Komentara: 0

Čanak: Putinovo Z je fašistička svastika za 21. vek

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je da je slovo „Z“, kojim ruska vojska obeležava svoja vojna vozila, „fašistička svastika za 21. vek“.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook