Naprednjacima je sve politički marketing

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Utorak, 25. 05. 2021. | Komentara: 0

Naprednjacima je sve politički marketing

ZRENJANIN – Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton izjavio je da posao vlasti jeste da gradi puteve, mostove i nadvožnjake, ali da se sadašnja vlast svakim kilometrom hvali kao da je to istorijski važno. Komentarišući snimak Siniše na Instagramu Malog kako Vučić vozi u autu njega, ministra Momirovića i Zorana Drobnjaka, Marton za „Danas“ kaže da je SNS-u sve politički marketing. 

LSV

- Vlast i treba da gradi puteve, mostove, nadvožnjake... Iz tih razloga poreski obveznici i pune budžet. Nije auto-put naselje na Marsu pa da se time treba puno hvaliti. Nažalost, Srbija veoma zaostaje za državama sa dugom demokratskom tradicijom, pa se kod nas i tri kilometra puta ili jedan nadvožnjak predstavljaju nečim što je istorijski važno – istakao je on.

(SzILSV, 25.05.2021)



Izjave | Petak, 12. 08. 2011. | Komentara: 0

Marton: Nije lako biti mlad u Srbiji

ZRENJANIN - Predsednik Skupštine Grada Zrenjanina Aleksandar Marton izjavio je danas povodom Međunarodnog dana mladih da danas na žalost nije lako biti mlad u Srbiji te da su omladinci i omladinke svojevrsni heroji današnjeg vremena.
Izjave | Sreda, 10. 08. 2011. | Komentara: 0

Jovanović obišao radove na keju u Novom Sadu

NOVI SAD - Rekonstrukcija poslednje deonice Sunčanog keja, od Mosta slobode do Mornarice, trebalo bi da budu okončana početkom septembra, najavljeno je tokom današnje posete predsednika Skupštine grada Aleksandra Jovanovića radovima na ovom potesu novosadskog šetališta.
Izjave | Subota, 06. 08. 2011. | Komentara: 0

Kostreš: Nismo tražili atribute države

BEOGRAD - Liga socijaldemokrata Vojvodine se zalaže da Vojvodina ima zakonodavnu, izvršnu i sudsku vlast, ali nikada nije tražila ono što odlikuje državu - spoljnu, monetarnu, makroekonomsku i politiku bezbednosti, izjavio je danas zamenik predsednika LSV Bojan Kostreš.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook