Naprednjacima popuštaju stege

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Sreda, 16. 05. 2012. | Komentara: 1

Naprednjacima popuštaju stege

NOVI SAD – Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je da naprednjacima „popuštaju stege koje su im nametale razne marketinške agencije zbog panike što ne mogu da formiraju vlast“, preneo je današnji Kurir.

Nenad Canak

- Nikolić master Tomislav i Aleksandar Vučić nikad nisu ni prestali da budu radikalni, a sadašnja retorika nije čak ni radikalska, već krvava šešeljevska. Ne treba zaboraviti da je Nikolić preko glave finansijski zadužio SRS, a sad su to isto uradili i sa SNS. Oni su u očaju i panici zbog toga i ako izgube i 20. maja, ili će osnovati novu stranku, ili će pobeći iz zemlje – rekao je Čanak.

(BILSV, 16.05.2012.)



Izjave | Utorak, 21. 01. 2020. | Komentara: 0

Potpuna neusaglašenost ministarstava i odsustvo brige o životnoj sredini

Narodna poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine Nada Lazić izjavila je danas da izveštaj o stanju životne sredine za 2018. godinu pokazuje da je u Srbiji zagađenje vazduha jedan od ključnih problema. Kako je istakla, uzročnici zagađenja su saobraćaj i energetski objekti. Lazić je istakla da u Srbiji ima mnogo vozila sa Euro 3 motorom i da je prosečna starost vozila iznad 18 godina, a traktora oko 30 godina. 
Izjave | Nedelja, 19. 01. 2020. | Komentara: 0

SzS vodi u trci u nacionalizmu, SNS i SPS ih prate u stopu

Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton izjavio je da je u Srbiji u toku „trka u nacionalizmu“, u kojoj trenutno vodi opozicioni Savez za Srbiju.

Izjave | Subota, 18. 01. 2020. | Komentara: 0

Zar pluća Vojvođana ne vrede koliko i pluća Beograđana?

Mirčea Lelea iz Lige socijaldemokrata Vojvodine izjavio je da LSV još nije donela odluku o učešću na izborima, te da će to učiniti kada oni budu formalno raspisani. On je na tribini Nezavisnog društva novinara Vojvodine u Novom Sadu „Mladi na marginama politike – borba za pravo glasa“ demantovao da je formiranjem Vojvođanskog fronta LSV ušla u izbornu kampanju. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook