Naprednjacima popuštaju stege

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Sreda, 16. 05. 2012. | Komentara: 1

Naprednjacima popuštaju stege

NOVI SAD – Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je da naprednjacima „popuštaju stege koje su im nametale razne marketinške agencije zbog panike što ne mogu da formiraju vlast“, preneo je današnji Kurir.

Nenad Canak

- Nikolić master Tomislav i Aleksandar Vučić nikad nisu ni prestali da budu radikalni, a sadašnja retorika nije čak ni radikalska, već krvava šešeljevska. Ne treba zaboraviti da je Nikolić preko glave finansijski zadužio SRS, a sad su to isto uradili i sa SNS. Oni su u očaju i panici zbog toga i ako izgube i 20. maja, ili će osnovati novu stranku, ili će pobeći iz zemlje – rekao je Čanak.

(BILSV, 16.05.2012.)



Izjave | Utorak, 05. 11. 2019. | Komentara: 0

Predlog potpredsednika LSV Roberta Kolara: Predlozi korekcija komercijalnog programa Javnog servisa

Vlada Republike Srbije je Predlogom izmena Zakona o privremenom uređivanju načina naplate takse za javni medijski servis, od 1. Januara 2020. godine predvidela poskupljenje TV pretplate sa 220 na 255 dinara mesečno.
Izjave | Sreda, 30. 10. 2019. | Komentara: 0

Čanak: Ulica bez izbora nosi samo zlo

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je sinoć da će konačnu odluku o izlasku na izbore doneti Glavni odbor stranke. Kako je izjavio, njegov stav je jasan - ne interesuju ga izbori, već šta će biti dan posle.
Izjave | Ponedeljak, 28. 10. 2019. | Komentara: 0

Bešlin: Malo se uradilo na suočavanju sa prošlošću

U državama bivše Jugoslavije malo se uradilo na suočavanju sa prošlošću i pomirenju, a trendovi poslednjih godina sasvim su suprotni, upozorio je istoričar Milivoj Bešlin. On je rekao da se vraćenjem „presvučenih“ radikala na vlast u Srbiji, krenulo sa otvorenom rehabilitacijom ratnih zločina i onih koji su bili učesnici u ratovima 90-tih godina i da situacija nije drugačija ni u Hrvatskoj ni Bosni i Hercegovini (BiH).



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook