Naprednjacima popuštaju stege

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Sreda, 16. 05. 2012. | Komentara: 1

Naprednjacima popuštaju stege

NOVI SAD – Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je da naprednjacima „popuštaju stege koje su im nametale razne marketinške agencije zbog panike što ne mogu da formiraju vlast“, preneo je današnji Kurir.

Nenad Canak

- Nikolić master Tomislav i Aleksandar Vučić nikad nisu ni prestali da budu radikalni, a sadašnja retorika nije čak ni radikalska, već krvava šešeljevska. Ne treba zaboraviti da je Nikolić preko glave finansijski zadužio SRS, a sad su to isto uradili i sa SNS. Oni su u očaju i panici zbog toga i ako izgube i 20. maja, ili će osnovati novu stranku, ili će pobeći iz zemlje – rekao je Čanak.

(BILSV, 16.05.2012.)



Izjave | Nedelja, 05. 09. 2021. | Komentara: 0

Čanak: Bez ozbiljnog nasilja neće biti moguće ustoličenje

Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je na Cetinju „da je jasno da bez ozbiljnog nasilja' neće biti moguće organizovati ustoličenje mitropolita crnogorsko-primorskog Joanikija, koje je previđeno za danas u tom gradu.
Izjave | Petak, 03. 09. 2021. | Komentara: 0

Prihvatanje vojvođanskog identiteta je odraz slobode u Srbiji

Mi ne želimo da idemo u stvaranje nove nacije i nemamo ambicija da Vojvođanin bude nešto drugo osim onoga što jeste, a to je identitetsko pitanje, jedan višeslojni prikaz pripadnosti određenih ličnosti, ljudi koji žive u Vojvodini kao multietničkoj, višejezičnoj, multikonfesionalnoj zajednici i koji u sebi imaju više identiteta i od njih ne žele da odustanu, izjavio je generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš.
Izjave | Petak, 03. 09. 2021. | Komentara: 0

Ne treba gurati prst u oko nikome na Cetinju

Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton izjavio je za Radio Slobodna Evropa da LSV od osnivanja ima odličnu saradnju sa određenim političkim grupacijama u Crnoj Gori koje su devedesetih vodile antiratnu politiku. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook