Naprednjacima popuštaju stege

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Sreda, 16. 05. 2012. | Komentara: 1

Naprednjacima popuštaju stege

NOVI SAD – Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je da naprednjacima „popuštaju stege koje su im nametale razne marketinške agencije zbog panike što ne mogu da formiraju vlast“, preneo je današnji Kurir.

Nenad Canak

- Nikolić master Tomislav i Aleksandar Vučić nikad nisu ni prestali da budu radikalni, a sadašnja retorika nije čak ni radikalska, već krvava šešeljevska. Ne treba zaboraviti da je Nikolić preko glave finansijski zadužio SRS, a sad su to isto uradili i sa SNS. Oni su u očaju i panici zbog toga i ako izgube i 20. maja, ili će osnovati novu stranku, ili će pobeći iz zemlje – rekao je Čanak.

(BILSV, 16.05.2012.)



Izjave | Utorak, 10. 05. 2011. | Komentara: 0

Jerkov: Kvalitetniji zakon da se počelo na vreme

NOVI SAD - Na dnevnom redu aktuelnog zasedanje Skupštine Srbije nalazi se 17 zakonskih predloga i drugih akata, ali najveću pažnju javnosti ipak privlače predložene izmene Zakona o izboru narodnih poslanika, kojim se ukidaju blanko ostavke.
Izjave | Utorak, 10. 05. 2011. | Komentara: 0

Veliki značaj obeležavanja Dana Evrope

ZRENJANIN - Potpredsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton istakao je na današnjoj konferenciji za novinare na veliki značaj obeležavanja 9.maja, Dana Evrope, koji je LSV i ove godine propratila nizom akcija i uličnih performansa, u koje se uključio veliki broj građanki i građana širom čitave Vojvodine.
Izjave | Ponedeljak, 09. 05. 2011. | Komentara: 0

Bez razgovora o pokrajinskim izborima

NOVI SAD - Komentarišući najave da bi pokrajinski izbori mogli biti raspisani u septembru ili decembru, odvojeno od republičkih, potpredsednica Izvršnog odbora Glavnog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Maja Sedlarević, koja je i potpredsednica Skupštine AP Vojvodine, rekla je za Dnevnik da ne očekuje izbore u Pokrajini pre proleća 2012. godine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook